NEWS

Općina Kaštelir-Labinci svoj će djeci dati jedinstveno poklon iznenađenje – pravu božićnu čaroliju

bozic KL
09.12.2022. 12:13; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Općina Kaštelir-Labinci svoj će djeci dati jedinstveno poklon iznenađenje – pravu božićnu čaroliju

Svatko od nas voli doživjeti lijepo iznenađenje, ali najbolji je osjećaj dati i iznenaditi drugoga, osobito kad su djeca u pitanju. A ovih će blagdana djeca s područja Kaštelira i Labinaca doista doživjeti fantastično iznenađenje koje im je pripremila Općina Kaštelir-Labinci – božićno fotografiranje uz profesionalno postavljenu scenografiju blagdanskog ugođaja!

Ovo je poklon iznenađenje Općine svoj djeci iz Kaštelir- Labinci i potpuno je besplatno, a za predivne fotografije oplemenjene božićnom čarolijom pobrinut će se poznati porečki fotograf Manuel Paljuh.
Scenografija za fotografiranje postavljena je u sali na Domu, i veselje započinje u utorak 13. prosinca u 9 sati kad će pred foto objektiv stati mališani iz vrtićkih i jasličkih skupina. Već idućeg dana 14. prosinca, u opuštenoj i zabavnoj atmosferi i poslijepodnevnom terminu od 17 do 20 sati, svoju će fotografsku božićnu uspomenu dobiti djeca koja pohađaju osnovnu školu.

Scenografija kulise za fotografiranje djece brižno je osmišljena, uz blještava božićna drvca, poklone, orašara, simpatičnog patuljka, improvizirani kamin i mnogo svjetlucavih lampica, pa će djeca, uz vještine i dobro oko fotografa, dobiti doista jedinstvenu uspomenu, onakvu kakva u obitelji ostaje generacijama. Uostalom, smisao blagdana i jest doživjeti čaroliju, zbog čega se Općina Kaštelir-Labinci i odlučila na ovakav poklon iznenađenja djeci koja se i najviše vesele Božiću.

 

Print Friendly, PDF & Email