Ljeto u Funtani

Odvodnja Poreč d.o.o. asfaltirala pješačku stazu kroz Vrtove

20180221_082513
21.02.2018. 08:45; ; Početna / Novosti / Odvodnja Poreč d.o.o. asfaltirala pješačku stazu kroz Vrtove

Ovih su dana završeni radovi na uređenju pješačke staze koja od Vatrogasnog doma preko Vrtova vodi po porečkih škola i sportske dvorane SRC „Veli Jože“. Ovu pješačku stazu već dugi niz godina koriste brojni građani, a osobito školarci koji iz obližnjih naselja odlaze pješke u školu i brojni rekreativci za odlazak na sportske terene i dvorane.

Prilikom izvođenja radova na obližnjoj kanalizacijskoj mreži, došlo je do manjih oštećenja  već nedovoljno uređene staze. Moglo se primijetiti da je veći dio staze prekriven polomljenim pločama, a na brojnim mjestima nadomjestili su ih rupe, šljunak i zemlja koji su u kombinaciji s kišom stazu učinili gotovu neprohodnom.

Odvodnja Poreč d.o.o. kao investitor u ovu je investiciju uložila približno 43.000,00 kuna, a radove je izvodila tvrtka Cesta d.o.o. Pula. Prilikom izvođenja radova maknute su stare ploče, teren u potpunosti saniran, a staza je u cijelosti asfaltirana.

Obnovljenu stazu, a sada puno sigurniju, nastaviti će koristiti veliki broj naših školaraca, roditelja, rekreativaca i svi ostali građani kao put do svojih odredišta.

Odvodnja Poreč d.o.o.

Print Friendly, PDF & Email