VALFRESCO-S-1123
LUTRIJA T

Održana izborna skupština Košarkaškog kluba Poreč

342343349_927833251593128_8506585197622214279_n
20.04.2023. 22:55; ; Početna / Sport i rekreacija / Održana izborna skupština Košarkaškog kluba Poreč
U srijedu, 19.4.2023. je u Obrtničkom domu Poreč održana izborna skupština KK Poreč.
Uz podršku više od 20 skupštinara, od kojih su 4 bivša predsjednika kluba, sadašnjih i bivših članova kluba, roditelja i prijatelja kluba, jednoglasno je imenovana nova uprava kluba, koja će klub voditi iduće 4 godine.
 
Novu upravu sačinjavaju više od polovice dosadašnjih aktivnih članova u prethodnom četverogodišnjem mandatu, te u novom mandatu u upravu kluba ulaze i roditelji aktivnih igrača, koji već pomažu u radu kluba.
Ponovno je izglasano povjerenje dosadašnjem predsjedniku Damiru Ljuboviću na novi četverogodišnji mandat.
Za dopredsjednicu je izabrana dosadašnja članica uprave, Branka Poropat, te uz nju Josip Dotto, Manuel Paljuh, Sanja Babić Kos, Đeni Baćac i Marina Pavković, koja je u prethodnim mandatima košarci dala svoj veliki doprinos, između ostalog, kao članica uprave, košarkašica, trenerica, tajnica.
U nadzorni odbor imenovani su dugogodišnji članovi kluba, nekadašnji predsjednik kluba, Alen Devčić, te Robert Velenik i nova članica Vesna Legović Hrvatin. Tako se broj ženskih članova upravnih tijela povećao na 5, te izjednačio sa brojem muških članova.
 
Predsjednik kluba, Damir Ljubović otvorio je skupštinu zahvalivši dosadašnjim članovima uprave kluba na volonterskom radu i pomoći, te je skupštinarima pročitao četverogodišnje izvješće o radu KK Poreč.
U prethodnom četverogodišnjem mandatu istaknuo je znatno povećanje članova kluba i to posebno najmlađe kategorije, a što je rezultat planskog rada promoviranja kluba: ekipe ‘minibasketa’, koja sačinjava bazu rada košarkaša.
Osim toga u klubu djeluju i ekipe: dječaka, pretkadeta, a upisuju se i novi članovi kadeta. Predsjednik je posebno istaknuo podršku Uprave u oformljenju seniorske ekipe koja se nakon desetogodišnje stanke u prethodnoj sezoni natjecala u A2 muškoj ligi zapad. Također je istaknuo jedan od najvažnijih segmenata u radu kluba u prethodnoj godini, školovanje 2 nova trenera s područja Poreštine, uz podršku SZ Grada Poreča.
 
Klub u idućem mandatu namjerava nastaviti još osnaženijim angažmanom u promociji košarke i sporta općenito. Jedan od projekata koji ćemo ovo ljeto nastaviti kroz 2. sezonu je i ljetni kamp u suradnji s našim prijateljima KK Petrinja. Nakon provedenih izbora, skupštinari su se podružili u holu Obrtničkog doma.
 
KK Poreč
 
Print Friendly, PDF & Email