NEWS
Best of Poreč

ODRŽANA IZBORNA KONVENCIJA OPĆINSKE ORGANIZACIJE SDP-a VIŠNJAN

IMG_3140
10.08.2016. 14:23; ; Početna / Politika / ODRŽANA IZBORNA KONVENCIJA OPĆINSKE ORGANIZACIJE SDP-a VIŠNJAN

U utorak, 9. kolovoza, u Višnjanu su održani izbori za predsjednika, te Izborna konvencija Općinske organizacije SDP-a Višnjan, koji su uslijedili nakon što je Predsjedništvo SDP Hrvatske u svibnju 2016. raspustilo organe ove organizacije. Za povjerenika organizacije imenovan je Marko Ferenac, načelnik Općine Vižinada i član Glavnog odbora SDP-a, koji je napravio reevidenciju članstva, pripremio izbore i vodio Izbornu konvenciju.

Konvenciji je prisustvovao i predsjednik SDP-a Istarske županije, Vili Bassanese, koji se obratio prisutnima, te zaželio puno uspjeha u radu novoizabranom vodstvu organizacije.

Podršku novoosnovanoj organizaciji dali su i predstavnici ostalih gradskih i općinskih organizacija koji su bili prisutni na konvenciji, članovi Glavnog odbora SDP-a, te saborski zastupnik i član Predsjedništva SDP-a Hrvatske, Peđa Grbin.

Za predsjednika Općinske organizacije SDP-a Višnjan izabran je Vladimir Rajko, dok je za potpredsjednika izabran Graziano Černeka. U Općinski odbor izabrani su članovi Vedran Dekleva, Ivan Fabac, Sandra Fabac, Anita Jakac i Ivan Širol.

Prijedlog programa rada za naredno razdoblje podnio je novoizabrani predsjednik Vladimir Rajko, koji se svima zahvalio na podršci, naglasivši kako će se potruditi opravdati ukazano mu povjerenje, te napraviti sve kako bi se postigli što veći rezultati, prvo na parlamenarnim, a potom i na lokalnim izborima.

 

Predsjednik ŽO SDP-a IŽ:                                                                            Stručna suradnica ŽO SDP-a IŽ:

Vili Bassanese, v.r.                                                                                       Ljiljana Miloš, v.r.

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani