NEWS

Održana edukacija „Marketing u doba Corone – nova pravila igre“

72797
16.10.2020. 20:49; Učitavanja: 86; Početna / Gospodarstvo / Održana edukacija „Marketing u doba Corone – nova pravila igre“

 U sklopu manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču jučer je u Domu obrtnika održana besplatna edukacija na temu „Marketing u doba Corone – nova pravila igre“ koju je vodila Irina Lovrić, vlasnica marketinške agencije Pepper.

Dvadesetak je polaznika doznalo kako je doba COVID-a utjecalo na tržište te ravnotežu između ponude i potražnje, a samim time i na  marketinške trendove koji su se pokazali najuspješnijima u doba korone. Uz pozitivne i negativne primjere iz prakse sudionici su doznali i neka od pravila marketinga koja u krizi treba primjenjivati ili izbjegavati te na koji način doći do svoje ciljane skupine i s njom komunicirati. Ovisno o industriji, poziciji potrošača i budžetima, potrebno je usvojiti nova pravila igre i neke trikove zanata koji će pomoći da uspješnost marketinških aktivnosti bude veća, a resursi zaštićeni i kvalitetno iskorišteni.

Ova je edukacija jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču koju po treći puta organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. Tijekom mjeseca listopada na više lokacija u Gradu svakodnevno se održavaju aktivnosti namijenjene poduzetnicima i svim zainteresiranim građanima različitih područja interesa, u kojima sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Pentola Porec S2 102020