NEWS

Održan sedmodnevni stolnoteniski kamp u Vrsaru

IMG-20220222-WA0018
01.03.2022. 08:36; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Održan sedmodnevni stolnoteniski kamp u Vrsaru

U Vrsaru je proteklog tjedna održan sedmodnevni stolnoteniski kamp od 19.-26.2.  mlađih selekcija  Hrvatske reprezentacije, kadetkinja i kadeta , juniorki i juniora pod vodstvom trenera izbornika Željana Gaćine i Darka Arapovića.
U okviru kampa održan je i seminar trenera reprezentacije Gaćine i Arapovića na kojem je učestvovalo 14 trenera iz Istarske županije koi rade sa mlađim kategorijama u svojim klubovima. Teme su bile razvoj i selektiranje mladih igrača, kao i pravilno vođenje treninga.
Treneri su naglasili na odlične uvjete koje su imali u Vrsaru za vrijeme boravka i treniranja.Tom prigodom je i direktor Hrvatskog stolnoteniskog saveza Renato Čengić uručio i vrijedne donacije za klubove.

Kubovima iz Tara, Novigrada i Brovinja predani su stolnoteniski roboti dok su drugim klubovima dodijeljene natjecateljske loptice. Održan je i radni sastanak direktora Hsts-a s direktoricom turističke zajednice Vrsara Klare Trošt Lesić i načelnikom općine Vrsar Ivanom Geromettom koji podržavaju razvoj stolnog tenisa u Vrsaru.

Za narednu godinu dogovoren je još veći međunarodni kamp, pokazni treninzi i međunarodni seminar trenera.Vrsar je dobio i domaćinstvo državnog prvenstva za mlađe kategorije koje će se održati od 21.- 24.4.2022.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna