NEWS

Održan Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova

Festival2
08.05.2017. 13:56; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Održan Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova

Grad Poreč-Parenzo, u suradnji s Poslovnim dnevnikom već druge godine za redom organizirao je „Festival poduzetništva, obrta i OPG-a“, koji se održao na Trgu slobode u subotu, 6. svibnja 2017., a na kojem se predstavilo pedesetak poduzetnika, obrtnika i poljoprivrednika Poreštine, ali i Hrvatske.

Kako je prilikom otvorenja naglasio zamjenik gradonačelnika Loris Peršurić, glavni cilj festivala bio je da svi obrtnici, poduzetnici i OPG-ovi dobiju prostor i platformu kako bi mogli pokazati svoje proizvode i usluge, ali sakupiti i bitne informacije.

Uz izložbeni dio, u sklopu Festivala bile su organizirane i edukacije za školarce, gastro-show i besplatna degustacija. Festival je od ranih jutarnjih sati okupio oko 50-ak poduzetnika, obrtnika i poljoprivrednika koji su predstavili svoje proizvode i usluge, unatoč promjenjivim vremenskim uvjetima i povremenoj kiši, te se na sajmu moglo naći za svakoga ponešto: od ekološki uzgojenog voća i povrća, meda i pčelinjih proizvoda, ulja, vina, sokova, piva, mesnih delikatesa, sireva, lavande, začinskog bilja, cvijeća, nakita, ukrasnih predmeta, krema, sapuna…

S obzirom na kišu i nevrijeme u večernjim satima, koncert Ivana Zaka je odgođen, a o novom terminu zainteresirani će biti obaviješteni na vrijeme.

A.T. Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email