NEWS

Odličan rezultat za plesačice plesnog studija Unique na kvalifikacijskom turniru Dancestar Croatia

IMG-f9901425ec1e919314311e3a194749a2-V
14.03.2023. 12:05; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Odličan rezultat za plesačice plesnog studija Unique na kvalifikacijskom turniru Dancestar Croatia

U subotu 11.03.2023. plesačice plesnog studija Unique predstavile su se na kvalifikacijskom turniru Dancestar Croatia i ostvarile odlične rezultate te se kvalificirale na  Dancestar World Dance Masters turnir koji će se održati u Poreču u mjesecu svibnju.

Plesačice su se natjecale sa čak 20 koreografija i ostvarile sljedeće rezultate:

  • U kategoriji lyrical solo predstavila se Lena Pršeš i osvojila 2. mjesto, Luana Ramaja 2. mjesto i  Vita Prpić 1. mjesto.
  • Malene djevojčice u kategoriji children lyrical grupa osvojile su 1. mjesto sa koreografijom Don’t you worry child dok je  formacija juniora osvojila 2. mjesto sa koreografijom Kao u snu.
  • U kategoriji jazz solo predstavile su se Lena Pršeš 2. mjesto, Dita Šegon 1. mjesto, Viktoria Vošten 4. mjesto i Katarina Munda 2. mjesto.
  • Sara Žufić i Nika Tolo su se prvi puta natjecale u kategoriji jazz duo/trio te osvojile 2. mjesto dok su njihove kolegice Viktorija Ligović i Rea Biogradlija u istoj kategoriji osvojile 1. mjesto.
  • U kategoriji jazz grupa su se također predstavile i malene djevojčice koje su koreografijom  Pink Panther zauzele 2. mjesto.
  • Sara Kocijančić je svojim prvim solo nastupom zauzela 1. mjesto u kategoriji musical theatre. U istoj kategoriji samo uzrastu senior Sara Brajković je osvojila 1. mjesto a formacija Princ Ali također 1. mjesto
  • U kategoriji contemporary modern predstavile su se naše dvije najstarije plesačice Vita Prpić i Sara Brajković sa zajedničkom koreografijom te osvojile 2. mjesto, dok je Sara Brajković u istoj kategoriji izvela i solo točku te također osvojila 2. mjesto.
  • Kategorijom acrobatic dance savršeno su ovladale Pia Kovačić i Stefani Fariš te su obje svojim izvrsnim akrobatskim vještinama osvojile 1. mjesto.
  • Vita Prpić je u posljednjoj kategoriji izvela solo koreografiju Dracula te završila naše natjecanje sa još jednim 1. mjestom.

 

Djevojke ne prestaju nizati odlične rezultate, a nadamo se da će tako i nastaviti jer pred njima su još tri velika prvenstva u ovoj školskoj godini. Ovim su se nastupom kvalificirale na prvenstvo u Poreču i to sa 12 koreografija u A ligu i 5 koreografija u B ligu., te se nadamo da će se imati mogućnost i predstaviti na istom prvenstvu.

Čestitamo svim plesačima i voditeljici Josipi Kalac na uspješnim rezultatima te im svima želimo puno sreće u daljnjem radu i ostvarenju novih uspjeha.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email