NEWS
Pentola Porec S2 102020

Odbojkašice OK Poreč do daljnjega prekidaju aktivnost zbog korona virusa u OK Mladost Zagreb !

119979796_10220644816224843_5217298564502386591_n
foto: Facebook OK Poreč
22.09.2020. 19:09; Učitavanja: 454; Početna / Obavijesti / Odbojkašice OK Poreč do daljnjega prekidaju aktivnost zbog korona virusa u OK Mladost Zagreb !
Na Facebook stranicama OK Poreč tajnica kluba Valnea Vretenar Rajko objavila je priopćenje koje prenosimo u cjelosti:
 
Drage članice i prijatelji kluba, kao i zainteresirana javnost, obavještavamo Vas da je 6 igračica OK Mladost, a koje su ove subote igrale Super ligu sa prvom ekipom OK Poreč, pozitivno na Covid-19.
Nadležna tijela odredila su mjeru samoizolacije do 3.10.2020 za 12 igračica prve ekipe OK Poreč, kao i za trenera i kondicijskog trenera, a sve to iz razloga što su ostvarili kontakt sa osobama pozitivnim na coronavirus i to tijekom igranja superligaške utakmice sa ekipom HAOK Mladost, pozitivni kontakti su igračice iz HAOK Mladost.
Isto tako, za sve naše cure i stručni stožer dogovoreno je i uzimanje brisa.
 
S obzirom na trenutnu situaciju, kao i na našu dužnost da budemo odgovorni, OK Poreč trenutno zastaje sa svim sportskim aktivnostima i to do daljnjega.
 
U svakom slučaju OK Poreč će pozorno pratiti situaciju i o istoj Vas izvještavati. Uvjereni smo da će biti sve u redu, preporučamo oprez i povećano praćenje zdravstvenog stanja svih naših članica, a u slučaju pojave ikakvih sumnjivih simptoma, preporuča se kontaktirati osobnog liječnika.
 
Curama iz OK Mladosti, želimo sve najbolje i  brz povratak na teren.
 
Još jednom pozivamo na povećani oprez ali i na odgovorno ponašanje. Vjerujemo da će sve biti u redu i da ćemo uskoro započeti sa redovnom sportskom aktivnošću.
 
OK Poreč je uvjerenja da će sve proći u najboljem redu, našim curama izražavamo solidarnost i našu blizinu te s nestrpljenjem čekamo njihovo ponovno uključenje u redovne aktivnosti.
 
OK POREČ
Print Friendly, PDF & Email