NEWS

Odbojkašice Poreča u gostima srušile "lidera"

15.02.2009. 00:00; ; Početna / Sport i rekreacija / Odbojkašice Poreča u gostima srušile "lidera"

Veliku pobjedu ostvarile su odbojkašice Poreča protekle subote na Velom Vrhu.
U susretu 15. kola II Hrvatske odbojkaške lige-zapad pobjedile u gostima vodeću momčad Lige, OK Veli Vrh sa 3:2, po setovima 13:25, 17:25, 25:19, 25:19, 18:16.
Bio je to tek treći poraz domaćina u ovogodišnjem prvenstvu, a Porečankama nakon dviju domaćih pobjeda, Sušak i Umag, treća pobjeda u nizu.

U prva dva seta su Velovršanke odličnim servisima onemogućili pravu organizaciju napada Porečanki te ih lagano riješili u svoju korist.
Kada su već domaći navijači mislili da je priči kraj, te da će Valentinovo proslaviti sa još jednom pobjedom kreću Porečanke.
Fanatičnom igrom u obrani i odličnim prijemom omogućeni su raznovrsni napadi za koje domaćini, viša i iskusnija ekipa, nije imala rješenja.
U tom se ritmu ulazi u rulet 5.seta. Porečanke vode 8:1. Međutim promjenom strana mijenja se i situacija na terenu. Trener Paun iskorištava 2 time-out na 8:3 i 8:6 ali domaćini dolaze do vodstva 9:8. U drami koja slijedi Porečanke pobjeđuju sa 18:16 te uzdignutih ruku u "klupku radosti" proslavljaju veliku pobjedu.

U slijedećem kolu Porečanke ugošćuju ekipu Novigrada.
Utakmica se igra u SRC-u Veli Jože u subotu, 21.veljače 2009. sa početkom u 16h.
Pozivamo sve ljubitelje sporta na ovaj susjedski derbi, odlična odbojka je zagarantirana.

J.T.

Print Friendly, PDF & Email