NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Od srijede 20.7. do petka 22.7. u Ljetnom kinu Roxy dio programa 69. Pula film festivala

idemo-u-kino
19.07.2022. 08:50; ; Početna / Obavijesti / Od srijede 20.7. do petka 22.7. u Ljetnom kinu Roxy dio programa 69. Pula film festivala

Od srijede 20.7. do petka 22.7. u našem Ljetnom kinu Roxy (Narodni trg 1) ugostiti ćemo dio programa 69. Pula film festivala, tri filma koja se nalaze u glavnoj hrvatskoj konkurenciji.

srijeda, 20.7.2022. u 21.30 

ZBORNICA
žanr: drama
trajanje: 129 minuta
redatelj: Sonja Tarokić
uloge: Marina Redžepović, Stojan Matavulj, Nives Ivanković, Maja Posavec, Ivana Bakarić, Sandra Lončarić, Tamara Šoletić Andrej Dojkić, Vladimir Gojun, Igor Kovač, Raul Brzić

Anamarija, netom zaposlena entuzijastična osnovnoškolska pedagoginja, prisiljena je birati hoće li poštovati vlastite principe ili se uklopiti u zbornicu. Suočena s ograničenjima školskog sistema i okružena obeshrabrenim učiteljima, Anamarija započinje vlastitu borbu s problematičnim profesorom povijesti, nesvjesna da upravo takvim postupanjem polako postaje sve sličnija kolegama u zbornici.

četvrtak, 21.7.2022. u 21.30

PUNIM PLUĆIMA
žanr: dramedija
trajanje: 92 minute
redatelj: Radislav Jovanov
uloge: Aleksandra Naumov, Judita Franković Brdar Krešimir Mikić, Rakan Rushaidat, Hrvoje Barišić.

Kad Oleg iznenada umre, njegovo staro društvo okupit će se na sprovodu, što će biti povod promišljanjima o njihovom negdašnjem, neopterećenom studentsko-mladalačkom i trenutnom, drugačijem, sredovječnom životu.

petak, 22.7.2022. u 21.30 

DIVLJACI
žanr: akcijska komedija
trajanje: 94 minute
redatelj: Dario Lonjak
uloge: Maja Jurić, Branko Janković, Alen Liverić, Dejan Aćimović, Borko Perić.

Ljeto 2018. godine. Tri navijača hrvatske nogometne reprezentacije – Zolja, Jasmin i Mali pljačkaju benzinsku pumpu kako bi otišli na finale Svjetskog prvenstva u Moskvu. No bježeći od policije, prelaze granicu s Bosnom i Hercegovinom te u šumi zalutaju u teroristički kamp.

 

subota, 23.7. 20022. u 19.00 i 21.15

THOR: LJUBAV I GROM
izvorno ime: Thor: Love and Thunder
žanr: akcija, avantura
trajanje: 119 minuta
redatelj: Taika Waititi
uloge: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson, Christian Bale, Taika Waititi

Thorovo umirovljenje prekida galaktički ubojica poznat kao Gorr the God Butcher (Christian Bale), koji traži istrebljenje bogova.

Thor će morati tražiti pomoć kraljice Valkyrie, Korga i bivše djevojke Jane Foster, koja – na Thorovo iznenađenje – neobjašnjivo upravlja njegovim čarobnim maljem, Mjolnirom, jednako kao i on sam. Zajedno se upuštaju u nepoznatu avanturu kako bi otkrili razloge Gorrove osvete i zaustave ga prije nego što bude prekasno.

Napomena:

THOR: LJUBAV I GROM sadrži nekoliko sekvenci s trepćućim svjetlima koja mogu utjecati na one koji imaju fotosenzitivnu epilepsiju ili neke druge fotosenzitivnosti.

Print Friendly, PDF & Email