NEWS
HALF MARATON S

Od rujna asfaltiranja u Poreču, Musaležu, Fuškulinu, St. Vergotini i St. Danelon, te uređenja parkirališta u Velom Maju i Baderni

31.08.2016. 10:03; ; Početna / Obavijesti / Od rujna asfaltiranja u Poreču, Musaležu, Fuškulinu, St. Vergotini i St. Danelon, te uređenja parkirališta u Velom Maju i Baderni
11476

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča – Parenzo početkom rujna 2016. nastavlja s izvođenjem asfalterskih radova na rekonstrukciji cesta, nogostupa i putova na području Grada.

Tijekom jeseni je, u Velom Maju i Baderni, planirana izgradnja pristupnih putova novoizgrađenim polivalentnim igralištima, kao i uređenje parkirališta. U Poreču će se nastaviti s uređenjem nogostupa u ulici M. Vlašića od kružnog raskrižja kod TC Kaufland prema naselju Stancija Portun. Osim toga, planirano je uređenje Lošinjske ulice te sanacija kolnika na više lokacija po gradu.

Prema Programu gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture, u rujnu slijedi i asfaltiranje nerazvrstanih cesta u Stanciji Danelon, Musaležu, Fuškulinu i Stanciji Vergotini na više lokacija,  a svi će se radovi izvoditi temeljem ugovora za navedene radove, zaključenog s izvođačem Cesta d.o.o. iz Pule.

O pojedinim radovima i privremenoj regulaciji prometa javnost će biti pravovremeno obaviještena.

Grad Poreč

Print Friendly, PDF & Email