NEWS

Od ponedjeljka, 22. studenog podjela spremnika za selektivni otpad na području Nove Vasi, Velog Maja i Červar Porta

Spremnici
17.11.2021. 21:14; ; Početna / Obavijesti / Od ponedjeljka, 22. studenog podjela spremnika za selektivni otpad na području Nove Vasi, Velog Maja i Červar Porta

Od ponedjeljka 22.11.2021.g. nastavlja se podjela spremnika po organiziranim punktevima za naselja Grada Poreč-Parenzo, u MO Nova Vas, Veli Maj i Červar Porat.

Preuzimanje spremnika za pojedina naselja vrši se prema sljedećem planu:

VRIJEME

PODJELE

09:00h – 16:00h  
DATUM 22. – 24.11. 25. – 27.11. 29.11.  
 
 
 
 
MJESTO PODJELE NOVA  VAS – boćalište KUKCI  – društveni dom ČERVAR  – boćalište  
 
 
NASELJA Nova Vas, Dekovići, Blagdanići, Mihatovići, Brčići Kukci, Cancini, Stranići kod Nove Vasi, Bašarinka St. Vodopija, Červar, Sv. Ana, Červar Porat, Kolombera  
 
 

Mole se svi korisnici sa navedenih područja da dođu na dogovorenu lokaciju u naznačeno vrijeme i preuzmu svoje spremnike.

Za sve korisnike osiguran je po jedan plavi i žuti spremnik te set vrećica za staklo,  a prilikom preuzimanja potrebno je potpisati zapisnik o preuzimanju spremnika.

Budući će se nakon podjele individualnih spremnika za odvojeno sakupljanje otpada, postojeći zeleni otoci postavljeni na javnim površinama ukloniti, izuzetno je bitno da svi korisnici preuzmu svoje spremnike.

Ukoliko netko nije u mogućnosti preuzeti svoje spremnike u naznačenim vremenima, iste spremnike može preuzeti na reciklažnom dvorištu Košambra od ponedjeljka do subote od 09.00 do 16.00h.

Posebno ističemo, korisnici koji koriste zajedničke spremnike za miješani komunalni otpad NE TREBAJU doći na preuzimanje spremnika na navedenim lokacijama već će istima spremnici biti dostavljeni od strane djelatnika Usluge Poreč d.o.o. i to odmah u slijedećim danima po završetku podjele na organiziranim lokacijama.

Korisnici koji koriste RFID kartice za odlaganje otpada NE DOLAZE na preuzimanje spremnika.

Prilikom preuzimanja spremnika korisnicima će se dodijeliti i plan odvoza za selektivni otpad.

Dodjela spremnika vršit će se uz poštivanje svih epidemioloških mjera te ovim putem molimo sve korisnike na pridržavanje istih.

U slučaju kiše, dodjela se odgađa za slijedeći radni dan.

Print Friendly, PDF & Email