NEWS
valfresco

Od ponedjeljka, 2. rujna, nastavljaju se radovi na izgradnji kanalizacijskog kolektora od St. Portun do Antonci

radovi0
30.08.2019. 13:01; Učitavanja: 493; Početna / Obavijesti / Od ponedjeljka, 2. rujna, nastavljaju se radovi na izgradnji kanalizacijskog kolektora od St. Portun do Antonci

Odvodnja Poreč obavještava građane da se u ponedjeljak, 02.09.2019. godine nastavljaju radovima na izgradnji glavnog kanalizacijskog  kolektora na dionici od naselja St. Portun do naselja Antonci u trupu lokalne ceste LC 50046.  

U prvoj fazi radova izvedeno je 930 m’ kanalizacijske mreže, 700 m’ vodovodne mreže i izvršeno je asfaltiranje ceste u punom profilu.  Druga faza radova obuhvaća izgradnju kanalizacijskog kolektora u dužini od 1.620 m’,  vodovodne mreže u dužini od 200 m’ te obnovu asfaltnog zastora u punom profilu ceste.

Rok dovršetka radova sa uključenim asfaltiranjem ceste predviđen je do konca godine.

Vrijednost investicije iznosi 3.600.000 kuna (bez PDV-a).

Tijekom izvođenja radova dionica lokalne ceste LC 50046 St. Portun – Antonci, biti će zatvorena za sav promet, te će se promet za naselja Antonci, Kosinožići i Vežnaveri odvijati pod privremenom regulacijom prometa obilazno preko naselja Nova Vas, te jednosmjerno makadamskim putem od naselja Veleniki prema naselju Kosinožići.

Mole se građani za strpljenje, dodatni oprez pri kretanju motornim vozilima tim trasama cesta i u blizini gradilišta te na poštivanje privremene prometne regulacije.

Za sve informacije o stanju radova, možete nam se obratiti na broj telefona 052 431 003 ili na [email protected]

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S