NEWS
VALAMAR-S-sezona

Od petka, 31. ožujka ponovno omogućeno zaprimanje narudžbi i odvoz glomaznog otpada

IMG_6126
30.03.2023. 15:08; ; Početna / Obavijesti / Od petka, 31. ožujka ponovno omogućeno zaprimanje narudžbi i odvoz glomaznog otpada

Obavještavamo vas da će od petka 31.03.2023. godine ponovno biti omogućeno zaprimanje narudžbi i odvoz velikih spremnika za glomazni otpad.

Sve ranije zaprimljene narudžbe kreću sa realizacijom po redoslijedu zaprimanja.  

Preuzimanje glomaznog otpada i dalje je omogućeno za sve fizičke osobe i to bez naknade na reciklažnom dvorištu na Košambri od ponedjeljka do subote od 07:00 do 17:00 sati. 

Podsjećamo da u glomazni otpad spadaju predmeti koje zbog svoje veličine ne možemo odlagati u spremnike za odvojeno prikupljeni otpad. Tu ubrajamo kupaonsku opremu, stvari za djecu, podne obloge ( tepih, laminat, parket), namještaj, kuhinjsku opremu, vrtnu opremu i ostali glomazni otpad.

Ističemo da u glomazni otpad ne spada građevinski otpad, opasni otpad (plinske boce, kante od boja idr.), električni i elektronički otpad, otpadne gume, otpadna vozila, otpadne baterije i akumulatori, otpad od obrezivanja krošnji, korova, grmova, otpad od uklanjanja stabala, panjevi.

 

Print Friendly, PDF & Email