NEWS
VALFRESCO 10/23S

Od četvrtka, 6. kolovoza ponovno tjedni sajmovi istarskih poljoprivrednih proizvoda na Trgu slobode u Poreču

webtrznica-trg
04.08.2020. 09:04; ; Početna / Gospodarstvo / Od četvrtka, 6. kolovoza ponovno tjedni sajmovi istarskih poljoprivrednih proizvoda na Trgu slobode u Poreču

Udruga Istarska web tržnica, čiji je glavni cilj poticanje izravne prodaje istarskih poljoprivrednih proizvoda ovog četvrtka započinje s organizacijom tjednih sajmova u Poreču.

U centru Poreča, na Trgu Slobode u četvrtak 6. kolovoza s početkom u 9:00 sati očekuje vas sajam s ponudom istarskih poljoprivrednih proizvoda. Unatoč izazovnoj turističkoj sezoni Udruga Istarska web tržnica u suradnji s Gradom Porečom ove godine pokreće tjedne sajmove na području Trga Slobode. Obzirom na specifične uvjete organizacije aktivnosti na otvorenom uslijed situacije uzrokovane COVID19 virusom sajmovi će se odvijati s manjim brojem proizvođača u cilju osiguravanja potrebne distance.

Na sajmovima sve posjetitelje očekuje ponuda svježeg voća i povrća, maslinova ulja, meda, suhomesnatih proizvoda, proizvoda od konoplje, vina, likera, kozmetičkih proizvoda i raznih prerađenih proizvoda. Proizvodi će se moći degustirati i posjetitelji će dobiti sve potrebne informacije o proizvodima izravno od proizvođača.

Sajmovi će se održavati jednom tjedno i to svakog četvrtka u trajanju od 9 do 22 sata na Trgu Slobode.

Ovom prilikom Udruga poziva sve zainteresirane za kupnju istarskih poljoprivrednih proizvoda da ovog i naredne četvrtke posjete sajmove na Trgu Slobode u Poreču.      

A.Č.

Print Friendly, PDF & Email
IRONMAN S-23