Očitovanje Upravnog odjela za prostorno planiranje i zaštitu okoliša na pismo grupe građana – inicijative “Naša Peškera”

peskera-sada
29.11.2021. 18:01; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Očitovanje Upravnog odjela za prostorno planiranje i zaštitu okoliša na pismo grupe građana – inicijative “Naša Peškera”
“Grad Poreč-Parenzo pokrenuo je ovo javno savjetovanje, kao prvi korak u procesu uređenja ovog prostora, upravo kako bi uključio što veći broj građana u odlučivanje o tome što želimo na prostoru Peškere.
Iako to nije zakonska obveza, Grad se odlučio na ovaj korak i prije pokretanja standardne procedure izrade i donošenja prostornog plana, upravo iz razloga transparentnosti procesa i mogućnosti utjecaja zainteresirane javnosti na moguća rješenja, davanjem primjedbi, prijedloga i sugestija.
 
Drago nam je da je tema Peškere zainteresirala naše sugrađane te kroz javno savjetovanje stalno pristižu komentari.
Kako smo najavili, kao i uvijek do sada, Izvješće sa svim pristiglim prijedlozima i primjedbama bit će javno objavljeno i dostupno svima po dovršetku javnog savjetovanja.
 
Nakon održavanja ovog savjetovanja, sukladno utvrđenim prijedlozima i sugestijama, utvrdit će se i potreba za izradom dodatnih pripremnih radova.
 
Zahvaljujemo sugrađanima na dostavljenim prijedlozima i još jednom pozivamo sve zainteresirane da do 3. prosinca svoje komentare dostave na adresu [email protected] ili putem pisarnice Grada Poreča-Parenzo, Upravnom odjelu za prostorno planiranje i zaštitu okoliša.”
Print Friendly, PDF & Email