NEWS
LUTRIJA T

Obavijesti 31.12.2004

31.12.2004. 00:00; ; Početna / Obavijesti / Obavijesti 31.12.2004

Na poreštini se dogodila jedna prometna nezgoda i to noćas u Kašteliru gdje je jedna osoba zdaobila teže tjelesne ozljede. Na području djelovanja policijske uprave Istarske ukupno su se dogodile 3 prometne nezgode.

Vatrogasci su jučer imali jednu manju intervenciju na gašenju zapaljenog biljnog otpada ali štete nije bilo.

Ukratko o vremenu: Jutros u 7 sati dežurni porečki meteorolog izmjerio je temperaturu zraka od minus 1, pri tlu minus 6 a jučer najviša 10 stupnjeva C. Puhao je sjeverositočni vjetar, 1 m/sec, tlak zraka je visok i iznosi 1028 Hpa, vidljivost 20 km i relativna zračna vlažnost 53%.

Ured za obranu Poreč temeljem Zakona o brani poziva sve muškarce, Hrvatske državljane rođene 1987. godine kao i starija godišta koji do sada nisu uvedeni u vojnu evidenciju a imaju prebivalište na područja grada Poreča i općina Kaštelir-Labinci, Sveti Lovreč, Višnjan, Vižinada i Vrsar da se jave u Ured za obranu Poreč, Partizanska bb koji se nalazi u zgradi Vatrogasnog doma na prvome katu zbog uvođenja u vojnu evidenciju. Uvođenje u vojnu evidneciju obavljati će se od 10. do 14. sjećnja 2005. u vremenu od 9 do 15 sati. Pozvani su dužni ponijeti osobnu iskaznicu ili domovnicu. Svi pozvani na koje se odnosi ovaj poziv dužni su se odazvati bez obzira da li su dobili ili ne pojedinačni poziv. Eventualnu spiječenost javljanja na ovj poziv dužni su javiti ili opravdati roditelji ili članovi uže obitelji. Neodazivanje na ovaj poziv povlači odgovornost po odredbama Zakona o obrani.

Print Friendly, PDF & Email