NEWS

Obavijest o cijepljenju za područje Poreča u dvorani Žatika 10. travnja 2021.

cjepivo
08.04.2021. 12:31; ; Početna / Obavijesti / Obavijest o cijepljenju za područje Poreča u dvorani Žatika 10. travnja 2021.

Stožer civilne zaštite Istarske županije donio je Odluku o lokacijama cijepljenja za pacijente s obzirom na dostupnost veće količine cjepiva. U Poreču će se cijepljenje obavljati u dvorani Žatika u subotu 10. travnja 2021.

Cijepljenje protiv koronavirusa odvijat će se po listama prioriteta pacijenata.

Svakog pacijenta za cijepljenje naručuje njegov liječnik obiteljske medicine, o čemu biva telefonski obaviješten.

Mole se svi pacijenti koji su pozvani na cijepljenje 10. travnja 2021. u dvorani Žatika, , da u dvoranu dođu najranije 5 minuta prije termina koji mu je odredio njegov liječnik obiteljske medicine.

Ukoliko pacijenti pozvani na cijepljenje nisu dobili točan termin, mole se da se jave danas, četvrtak 08.04. i petak 09.04. svom liječniku opće prakse za dobivanje točnog termina cijepljenja.

UPUTE ZA NARUČENE OSOBE:

  • Za naručene osobe bit će organizirano parkiralište kraj dvorane, ulaz s gornje strane preko puta groblja,
  • Na kraju parkirališta, ispred dvorane obavljat će se provjera točnosti termina kada je osoba naručena,
  • Na samom ulazu u dvoranu pacijentima će se mjeriti temperatura, nakon čega će biti upućene do administrativnih punktova radi evidentiranja,
  • Evidentirane osobe upućuju se do punkta za cijepljenje,
  • Nakon cijepljenja osoba će biti upućena u prostor za opservaciju gdje će provesti 15 minuta pod opservacijom.

 

Mole se sve osobe naručene za cijepljenje da slijede upute liječnika i tehničkog osoblja, radi sprječavanja stvaranja gužvi. Dolaskom u točno zakazanom terminu ili najranije 5 minuta prije, sprječava se okupljanje većeg broja ljudi, mogućnost širenja zaraze i olakšava posao medicinskom osoblju.

Print Friendly, PDF & Email