NEWS
Ljeto u Funtani

Obavijest iz Umjetničke škole Poreč uz početak nastave

umjetnicka-skola3
03.09.2020. 10:57; ; Početna / Obavijesti / Obavijest iz Umjetničke škole Poreč uz početak nastave
Uskoro nam započinje jedna nova, posebna i izazovna nastavna godina u kojoj će se nastava odvijati u specifičnim uvjetima i s novim pravilima u skladu s propisanim mjerama i preporukama.
Nadamo se da ćemo se uz zajednički napor održati u školi „uživo“.
 
Vaši učitelji/ce, pedagoginja, ravnateljica i svi zaposlenici Umjetničke škole Poreč pripremaju sve kako bismo poštivali propisane mjere i preporuke i uspješno započeli novu školsku godinu.
Nastava u osnovnoj glazbenoj i plesnoj školi započinje u ponedjeljak, 7. rujna 2020. godine.
 
Vaši učitelji instrumenta/plesa kontaktirat će Vas u vezi termina, rasporeda nastave, protokola i ostalih informacija koje su vam važne za početak nastave.
Molimo Vas za razumijevanje i maksimalnu suradnju u vezi rasporeda sati kojeg moramo prilagoditi radu osnovnih općeobrazovnih škola, učenicima putnicima i mjerama HZJZ-a.
 
Radujemo se nastavi koja će se odvijati „uživo“ u školi, u izravnom kontaktu s učiteljima/cama koji je važan za napredak učenika, posebno na početku obrazovanja, ali i da osiguramo i dalje maksimalnu učinkovitost nastave.
 
Ovom prilikom pozivamo sve roditelje i učenike da se pridržavaju propisanih mjera i preporuka.
Vjerujemo da ćemo i ove godine opravdati Vaše povjerenje i uspješno nastaviti surađivati kao dosad s ciljem najboljeg mogućeg razvoja djeteta kroz glazbu i ples.
 
U tjednima pred nama održat će se online roditeljski sastanci i Vijeće roditelja o kojem ćete biti naknadno obaviješteni.
Molimo Vas da redovito pratite obavijesti na web stranici škole.
 
Svima želimo mnogo uspjeha i motivacije u nadolazećoj nastavnoj godini i srdačno Vas pozdravljamo!

 

Print Friendly, PDF & Email