NEWS
valfresco

Novo ruho Laguna Park resorta u 2018. – investicija od 35 milijuna Eura !

Pool (2)
17.10.2017. 19:02; Učitavanja: 4.034; Početna / Gospodarstvo / Novo ruho Laguna Park resorta u 2018. – investicija od 35 milijuna Eura !

Plava laguna započela je s realizacijom najveće investicije u 2018. godini – novi hotel, apartmani i vile Park u porečkom naselju Špadići. Investicija je vrijedna 35 milijuna eura, a riječ je o obiteljskom proizvodu koji će se sastojati od 309 smještajnih jedinica, od čega u hotelu 154 soba i suiteva, 91 garden suites , 43 apartmana te 21 vile. Investicija također uključuje i izgradnju centralnog bazenskog kompleksa.

Tako će novi hotel Park, koji ide u potpunu rekonstrukciju, postati prava turistička oaza okružena bazenima i vodenim atrakcijama, čistim morem, dječjim igralištima, sportskom ponudom, restoranima, barovima, trgovinama i šetnicom koja vodi skroz do centra Poreča. U hotelu više od 70 posto soba imat će pogled na more.

Osim u hotelu, gosti će se moći smjestiti u jednom od 91 garden suites park, površine 32 m2 s terasom ili balkonom od 15 m2, u jednom od 43 apartmana površine 41 m2 s terasom od 15 m2 ili pak u jednoj od 21 vile Park površine 68 m2, koje imaju i terase od 35 m2.

Laguna Park resort i dalje će biti usmjeren prije svega na obitelji s djecom. Za najmlađe tu će biti vodene atrakcije, dječji bazeni, tobogani,  kao i poseban bazen za bebe, ali i relax bazen za odrasle. Gostima vila bit će namijenjen poseban bazen od 230 m2 s prostorima za sunčanje i opuštanje, prostorom za masažu, te pool barom za posluživanje u vodi. Površina bazena ukupno iznosi gotovo 1500 kvadratnih metara!

Park je „bike hotel“ koji nudi sve što je potrebno za goste koji se niti na odmoru ne odvajaju od svojih bicikala.

„Riječ je o najvećoj investiciji Plave lagune za sljedeću godinu, u vrijednosti od 35 milijuna eura. Plan je da novi resort otvori svoja vrata početkom glavnog dijela turističke 2018. godine. Riječ je o podizanju kvalitete postojećih objekata, ali uz potpunu rekonstrukciju hotela, vila i apartmana, uz povećanje turističkih sadržaja, sukladno zahtjevima tržišta“, ističu iz Plave lagune.

Park Resort map

Print Friendly, PDF & Email