NEWS
HALF MARATON S

Novo gradilište u Centru V

30.10.2006. 00:00; ; Početna / Novosti / Svakodnevnica / Novo gradilište u Centru V
250GO161572.jpg

Investitor je Ugo oprema i građenje d.o.o. iz Zagreba, a radi se još jedna stambeno-poslovna građevina po projektu pulskog Urbicona. Posao izvodi križevački Radnik, a nakon zemljanih radova upravo se betoniraju temelji. Kako doznajemo, završetak čitave investicije trebao bi biti gotov do konca lipnja sljedeće godine s time da se do ožujka izvrše svi građevinski poslovi.

To je četvrto veće gradilište što se posljednjih godina otvorilo u Centru V, na području između naselja »Mate Balota«, gradske obilaznice, velikog parkirališta i Partizanske ulice. Nakon tzv. Žufićeve stambeno-poslovne zgrade, koja je prva dovršena, uz ovo se gradilište već diže jedna slična (ulagač je zagrebačka Zlatarna Aurodent), a u neposrednoj blizini je gradilište budućeg Obrtničkog doma, koji bi trebao biti gotov do konca godine. Trenutno se u njemu obavljaju instalaterski radovi te završno žbukanje.

Centar V, na kojem se nalazi još jedna građevinska parcela u vlasništvu Riviera holdinga, tako postaje novo poslovno središte Poreča.

V.Md., Glas Istre

Print Friendly, PDF & Email