Novigrad poštenim pristupom svrgnuo Porečane s pozicije lidera – JADRAN POREČ – NOVIGRAD 0:0

2022-05-22_21h27_48
22.05.2022. 21:28; ; Početna / Sport i rekreacija / Novigrad poštenim pristupom svrgnuo Porečane s pozicije lidera – JADRAN POREČ – NOVIGRAD 0:0

Čitavo su proljeće momci Dalibora Šurana vodili glavnu riječ u ovogodišnjem natjecanju. No, posljednja dva kola skliznula su ih na poziciju broj tri. Ono što je dobro je činjenica da su u međusobnom omjeru uspješniji od Grobničana pa ako i okončaju natjecanje s istim brojem bodova biti će plasirani ispred momčadi s Mavrinaca. piše istrasport.eu

Novigrad je došao na Veli Jože otvorenog garda, i premda su domaćini bili mnogo konkretniji, nisu uspjeli stići do pobjede koja bi ih održala na vodećoj poziciji.

Ono što nije završilo na vratnici ili gredi, kao što su dva pokušaja Sumića i jedan Hmure okončalo je u rukama danas ponajboljeg novigradskog igrača, 18-godišnjeg vratara Davida Tarčukia.

Imali su i gosti svojih prigoda. Jukić je bio neprecizan, Podunavcu je domaća momčad ušla u blok i sve je vodilo ka rezultatu koji za domaću momčad nije bio zadovoljavajući, prema podjeli bodova.

Igrala se sedma minuta sudačke nadoknade kada je sudac Šantić s Kastva (zamijenio ozlijeđenog glavnog suca Milkovića), jedan duel označio kao najstrožu kaznu. No, Manuel Perković pogodio je vratnicu i na taj način donekle udaljio Jadran Poreč od naslova prvaka.

Podsjetimo, Jadran mora sljedeće kolo na gostovanje u Senj, dok trenutni lider Crikvenica na svom travnjaku očekuje momčad iz Buja.


POREČ – Stadion Veli Jože – 3. HNL Zapad – 25. kolo – SUDAC: Luka Milković (Viškovo), POMOĆNICI: Ivan Šantić (Kastav) i Dominik Salaj (Rijeka)

JADRAN POREČ – NOVIGRAD 0:0

Žuti kartoni: Salihić, Tarčuki (Novigrad)

JADRAN POREČ: Pavlić, Mofardin, Al Tharwan, Lepinjica, Ivetić (62. Hmura), Sumić, Mendiković, Abramović (80. Perković), Baryan, Bernobić, Vlizlo (62. Radman)

Trener: Dalibor Šuran

NOVIGRAD: Tarčuki, Ćorić, Perez (34. Đurić), Podunavac, Salihić, Jukić, Budan, Ivančević, Mokoka, Vadnov, Miljanović

Trener: Gert Remmel

Print Friendly, PDF & Email