NEWS

Novi termin predstave “Izbacivači” Teatra EXIT na 16. Zlatnom zubu

Izbacivači plakat
10.03.2023. 13:09; ; Početna / Kultura / Novi termin predstave “Izbacivači” Teatra EXIT na 16. Zlatnom zubu

Zbog velikog interesa publike za predstavu Izbacivači Teatra EXIT 14. ožujka u 20 sati, Pučko otvoreno učilište Poreč nudi dodatni termin izvedbe u 17.30.

U režiji Matka Raguža, nagrađenog Dijamantnim zubom 2018. godine, stiže novo izdanje predstave koja je čitavu generaciju zaljubila u kazalište. Uz kultnu predstavu iz 90-ih u novom ruhu i novoj glumačkoj postavi porečka će publika imati priliku otkriti što se to promijenilo u posljednjih 30-ak godina, a što je ostalo potpuno isto. Prije izvedbe u matičnom gradu Zagrebu, Teatar EXIT Poreč počašćuje s Izbacivačima u ukupno dva termina – poziva se porečka kazališna publika da ne propušta ovu priliku i ne prepušta svoje mjesto.

Predstava Izbacivači jedan je od najvećih i najoriginalnijih hitova hrvatske kazališne scene 90-ih, koji je u Poreču gostovao još 1998. godine. Ova energična, dinamična i satirična predstava prepuna glazbenih i plesnih brojeva donosi nam perspektivu četvorice izbacivača u noćnom klubu. Duhovit i žestok prikaz noćnog, urbanog života i 20-ak različitih karaktera daje sliku društva i vremena u kojemu živimo, a istodobno zabavlja i upozorava te pokazuje i prokazuje način sazrijevanja mlade generacije.

  1. Zlatni zub, porečki kazališni festival komedije i smijeha započeo je 8. ožujka u punoj snazi. U protekla su dva dana izvedene izvrsno posjećene i od publike oduševljeno prihvaćene predstave Čudo kazališta Moruzgva i Potplaćeni! Ne plaćamo! Istarskog narodnog kazališta – Gradskog kazališta Pula. U petak, 10. ožujka na programu je Dekorater kazališta Lectirum, a u subotu, 11. ožujka nastupa Scena 15+ s predstavom Za kulturu pronti! Detaljan program festivala Zlatni zub dostupan je na internetskoj stranici i na društvenim mrežama Pučkog otvorenog učilišta Poreč.

Ulaznice je moguće isključivo kupiti na internetskom rezervacijskom sustavu www.rezervacije-poup.hr i na blagajni Učilišta od ponedjeljka do petka 7.00 – 14.00 uz prethodni poziv na broj 052/887–218 te na dan predstave od 17 sati.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email