NEWS
valfresco

Novi projekt Glasa poduzetnika: Objavit ćemo sve inspektore šerife

2020-05-25_13h45_22
ilustracija: index.hr
25.05.2020. 13:46; Učitavanja: 265; Početna / Gospodarstvo / Novi projekt Glasa poduzetnika: Objavit ćemo sve inspektore šerife

Hrvoje Bujas iz udruge Glas poduzetnika najavio je u grupi na Facebooku novi projekt udruge “Ovdje štiti UGP”.

Radi se o projektu koji bi do kraja tjedna trebao biti predstavljen javnosti, a riječ je o suradnji s uglednim odvjetničkim društvom.

Cilj projekta je da se inspektori prestanu ponašati kao šerifi i da se ponašaju u skladu sa zakonom.

“Nećemo šutjeti”

“Nakon svih trpljenja napada inspektora na pojedine naše članove, dosta je, ako nitko neće reagirati UGP hoće, a pogotovo nećemo šutjeti, dapače, svaki pokušaj nepravednog i neopravdanog zatvaranja naših radnji, restorana, kafića, agencija i sl. ćemo objaviti javno u medijima uz ime i prezime inspektora i po mogućnosti snimku (imate pravo sve snimati)!!!

Koncept “Ovdje štiti UGP” je baziran na jasnom konceptu u kojem UGP otvara komunikaciju sa onim našim članovima kojima dolazi inspektor u kontrolu, uz davanje savjeta za sljedeće korake (preporuka odvjetnika, da li uopće ici s odvjetnikom ili sami možete napisati žalbu i sl.), a također ćemo dostaviti našim članovima naljepnicu (sticker) “OVDJE ŠTITI UGP” koji stavljate na vaša ulazna vrata, pa nek inspektori odmah u startu znaju što ih čeka”, poručio je Bujas u objavi.

“Mi znamo naša prava i svatko onaj koji nas pokusa reketariti naletjet će na zid, taj zid se zove – UGP”, dodao je.

Print Friendly, PDF & Email