NEWS
VALFRESCO 4 S
Booktiga 2024

Novi photopoint na Peškeri – postavljeno veliko srce i ograda s natpisom #P♥REČ

Ograda
19.04.2017. 14:18; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Novi photopoint na Peškeri – postavljeno veliko srce i ograda s natpisom #P♥REČ

Od danas šetnicu na Peškeri krasi novi photopoint – veliko crveno metalno srce koje u svojim okvirima obuhvaća vizuru starogradske jezgre Poreča, kao i ograda za ljubavne lokote, na kojoj je  ispisano #P♥REČ.

Novoizgrađena šetnica na Peškeri već privlači veliki broj šetača i rekreativaca, a s nje se pruža jedan od najljepših pogleda na starogradsku jezgru Poreča. Postavljanjem novog photopointa, nakon što je zimus Grad Poreč-Parenzo postavio mozaik-klupicu kraj Jedriličarskog kluba Horizont, prepoznatljivost vizure, ali i porečkog identiteta dodatno će se ojačati ovim modernim i efektnim photopointom uz samu šetnicu.

Uzmemo li u obzir da je Peškera, zahvaljujući jedinstvenoj lokaciji u centru grada, čest domaćin brojnim manifestacijama, fotografije Poreča s novog photopointa zasigurno će u vrlo kratkom roku postati jedno od sredstava kojima će brand našeg grada postati još jači i popularniji.

A.T. Grad Poreč

Print Friendly, PDF & Email