NEWS

Novi koncept gradnje i atraktivni dizajn oduševili uzvanike i prve kupce novog Lidl centra u Poreču

Kupci na otvorenju u Porecu
09.12.2019. 10:14; ; Početna / Gospodarstvo / Novi koncept gradnje i atraktivni dizajn oduševili uzvanike i prve kupce novog Lidl centra u Poreču

Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, nastavlja s modernizacijom svoje prodajne mreže koja trenutno broji 100 trgovina diljem Hrvatske. Lidlova porečka trgovina, zaključno sa subotom, 30. studenoga, premjestila je svoje poslovanje sa stare lokacije (ulica Mate Vlašića 36) u neposrednu blizinu, u ulicu Mate Vlašića 48. Nova trgovina u Gradu Poreču napravljena je prema novom konceptu gradnje i dizajna, koji podrazumijeva veći prodajni prostor, prostranija parkirna mjesta (njih 168), više prirodnog svjetla, veću energetsku učinkovitost, atraktivan izgled i još ugodniju kupovinu za Lidlove kupce. U novoj trgovini, baš kao i u svima ostalima, Lidl će svojim kupcima nuditi asortiman kvalitetnih i svježih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Lidlovu novu trgovinu u Poreču svečano su otvorili voditelj trgovine Ivan Belan, uz pomoć gradonačelnika Grada Poreča Lorisa Peršurića, a poznati hrvatski komičar Goran Goc Vugrinec moderirao je otvorenje. Vokalni sastav Umjetničke škole Poreč razveselio je sve okupljene svojom razigranom glazbenom točkom. Lidl je i ovaj put lokalnoj zajednici dao svoj doprinos prigodnom donacijom u iznosu od 15.000,00 kuna porečkom Fondu za izvrsnost u sportu. Brojne kupce i posjetitelje oduševio je moderan dizajn novootvorene trgovine, a Lidl je za njih pripremio besplatne krafne, bombone, čaj, kavu i balone. Kupci će u novoj trgovini uoči otvorenja imati priliku uživati u prigodnim akcijama i popustima na prehrambeni i neprehrambeni asortiman.

Još ugodnija kupnja za Lidlove kupce

Novim konceptom gradnje i dizajna Lidl omogućava svojim kupcima još ugodniju kupovinu – veća prodajna površina i prostranija parkirna mjesta – olakšat će kretanje svima, a posebno majkama s djecom  i osobama  s  invaliditetom.  Više  prirodnog svjetla  i  prednja staklena  stijena  značajno  su promijenili izgled trgovine, a nove, moderne Lidlove trgovine postižu još veću energetsku učinkovitost.

O Lidlu

Trgovačko društvo Lidl, kao dio maloprodajne grupe Schwarz sa sjedištem u Neckarsulmu, jedno je od vodećih poduzeća u prehrambenoj i maloprodajnoj industriji u Njemačkoj i Europi. Društvo Lidl zastupljeno je u 32 zemlje širom svijeta te trenutačno ima oko 10.800 trgovina i više od 160 distribucijskih centara u 29 zemalja diljem svijeta.

Kao diskontna maloprodaja, Lidl se vodi načelom optimalnog odnosa cijene i kvalitete za svoje kupce. Jednostavnost i procesna orijentacija određuju svakodnevno poslovanje u trgovinama, regionalnim distribucijskim centrima i servisima. Kao upravitelj čitavog sustava, Lidl Stiftung sa sjedištem u Neckarsulmu, odgovoran je za dizajn i strukturu standardiziranih procesa.

Lidl trenutno ima oko 287.000 zaposlenika. Dinamičnost u svakodnevnoj implementaciji, snaga kao rezultat i pravednost pri ophođenju s drugima karakteriziraju rad u Lidlu širom svijeta.

U svakodnevnom trgovanju, Lidl preuzima odgovornost za ljude, društvo i okoliš. U Lidlu, održivost znači ispunjenje obećanja o kvaliteti svaki dan. Poduzeće se usredotočuje na djelovanje koje ima konkretne učinke  i  koncentrira  se  na pet područja djelovanja: asortiman,  zaposlenici, okoliš,  društvo  i  poslovni partneri.

Prema LZ Retailytics, Schwarz grupa je najveći trgovac prehrambenim namirnicama u Europi te je u fiskalnoj godini 2018. generirala prihod od 104,3 milijardi eura.

Tvrtka Lidl u Hrvatskoj posluje od 2006. godine, otkad je svoju prodajnu mrežu proširila diljem Hrvatske otvorivši 100 trgovina i 2 logističko-distributivna centra te zaposlivši više od 2300 zaposlenika.

Lidl PR

Print Friendly, PDF & Email