VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Novi ‘Designed by People’: Radenska i Sonda pozivaju Vas da dizajnirate Radensku za zimu 2024 !

DBP_Radenska_Zima_HR
27.02.2024. 12:42; ; Početna / Gospodarstvo / Novi ‘Designed by People’: Radenska i Sonda pozivaju Vas da dizajnirate Radensku za zimu 2024 !

U okviru Kreativnog centra, Sonda nastavlja s provedbom svog programa Designed By People, u kojem sudionici bez prethodnog iskustva u dizajnu proizvoda mogu postati dio kreativnih procesa i o njima učiti kroz rad na konkretnom primjeru, surađujući pritom sa stručnjacima za dizajn, komunikacije i brendiranje. Prijave su otvorene, a ove godine tijekom ožujka i svibnja, na kreativnim radionicama u Vižinadi, svi zainteresirani imat će priliku oblikovati kreativni koncept za zimsko izdanje Radenske.

Poznata po društveno odgovornom poslovanju i inovacijama, u okviru suradnje sa Sondom u sklopu programa “Designed by People”, Radenska sada pruža priliku svojim korisnicima da aktivno sudjeluju u stvaranju novog, zimskog vizualnog identiteta ove poznate mineralne vode i tako svoj potpis ostave na posebnom izdanju koje će se naći na policama dućana diljem Hrvatske i Slovenije. Poziv na sudjelovanje u trećem izdanju ovog uspješnog programa, usmjeren je svim entuzijastičnim sudionicima. Isto ne zahtijeva specifično dizajnersko iskustvo, već otvorenost za učenje i upoznavanje kreativnih procesa, pri čemu će praktičan rad na radionicama i kod kuće pružiti sudionicima priliku da istraže i razviju svoj kreativni potencijal.

Surađujući s renomiranim brendovima, Sonda program “Designed By People” provodi u svom Kreativnom centru u Vižinadi, kako bi zajedno sa svim zainteresiranim pojedincima, ali i širom zajednicom u inspirativnoj autentičnoj sredini, stvarala tržišno relevantne proizvode, projekte i programe usmjerene ka jačanju suradnje i stvaranju boljeg društva – društva ideja. Upravo su to neke od vrijednosti koje dijeli i Radenska koja je prepoznala potencijal ovog projekta, kao poznata marka koja se odaziva na aktualne promjene i trendove usmjerene održivosti te brine za društvenu i prirodnu okolinu u kojoj djeluje.

Program su dosad podržali Elan i Kraš, a naišao je i na sjajne reakcije polaznika koji ističu kako im je: program pomogao da ostvare uvid u profesionalni dizajnerski proces, ali i u podupirućem okruženju otkriju nove izvore kreativnosti u sebi te izađu iz zone komfora. Kako su protekle dosadašnje radionice pogledajte ovdje: Elan & Sonda Designed by People, Kraš & Sonda Designed by People.

Nastavno na selekcijski proces, radionice će se održavati u skupini od šest sudionika, od ožujka do svibnja 2024. u Vižinadi. Prijaviti se mogu sve punoljetne osobe, neovisno o spolu, zanimanju ili obrazovanju, a za sudjelovanje je potrebno pravovremeno ispuniti online prijavnicu.

Rok za slanje prijava je 7. ožujka u 23:59, a više informacija o uvjetima sudjelovanja moguće je pronaći ovdje.

Podsjećamo, Designed by People projekt je Sonda kreativnog centra koji omogućuje pojedincima, ali i široj javnosti da se uključe u proces kreiranja i stvaranja, vodeći ih pritom kroz kreativne i praktične procese koji rezultiraju konkretnim proizvodima i rješenjima. Vjerujući u visoku učinkovitost kreativnosti koja postoji u svakom pojedincu Sonda je pokrenula program pozivajući sve zainteresirane pojedince, bez obzira na prethodno znanje ili iskustvo, da sudjeluju u programu i pridruže se dizajniranju tržišno relevantnog proizvoda.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email