NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Nova regulacija prometa u Kandlerovoj ulici

29.11.2006. 00:00; ; Početna / Novosti / Svakodnevnica / Nova regulacija prometa u Kandlerovoj ulici
587IMG_3986.jpg

Obzirom na učestale probleme uzrokovane nekulturom vozača Grad Poreč je u Kandlerovoj ulici djelomično izmijenio promet tako što je sa desne strane te ulice, gledano iz smjera Trga slobode, postavljeno 40-ak betonskih gljiva, učvršćenih u kolnik, koje će ubuduće spriječavati parkiranje automobila na desnoj strani ulice.

Ono što bode u oči je početak tih prepreka, tj. početak same ulice, gdje su "gljive" pomaknute prema sredini ulice i tako još više sužavaju ionako uski prolaz.

Kako doznajemo, u srpnju ove godine Komisij je prezentiran prijedlog po kojem bi se prepreke – metalni stupići postavili na lijevoj strani Kandlerove, dakle uz ljekarnu, knjižaru i dalje, a parkiranje bi se omogućilo sa desne strane uz glazbenu školu i cijelom dužinom ulice, kako je to uobičajeno u ulicama s jednosmjernom regulacijom prometa. Takvim bi se rješenjem spriječilo parkiranje vozila na početku Kandlerove, gdje inače nastaje problem ulaska u ulicu.

No, Komisija za promet takav prijedlog nije prihvatila pa se je krenulo u realizaciju sada vidljivog rješenja s betonskim "gljivama".

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email