NEWS
VALFRESCO sredina

Nova rasvjeta za igrališta u Velom Maju i Mugebi, te u naseljima Veleniki, Fuškulin i Červar Porat

1
11.10.2022. 13:12; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Nova rasvjeta za igrališta u Velom Maju i Mugebi, te u naseljima Veleniki, Fuškulin i Červar Porat

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča-Parenzo, nakon dovršetka dogradnje postrojenja javne rasvjete na područjima mjesnih odbora Baderna i Žbandaj, nastavlja radove na području mjesnih odbora Veli Maj, Varvari, Fuškulin i Červar Porat.

Na području naselja Veli – Mali Maj u tijeku je izgradnja javne rasvjete pristupne ceste do multifunkcionalnog igrališta, kao i rasvjeta samog igrališta. Također, na području naselja Mugeba, u tijeku je izgradnja rasvjete multifunkcionalnog igrališta, dok je na području naselja Musalež i Veleniki u tijeku dogradnja javne rasvjete.

Na području naselja Červar Porat započela je dogradnja javne rasvjete u ulicama Magnolija, Begonija, Maslina, Cipresa, parkirališta ul. Malina te pristupne ceste gradske plaže i dijela same plaže. U tijeku je i pojačano održavanje javne rasvjete na području cijelog naselja Červar Porat.

Sveukupno će se ugraditi četrdesetak novih rasvjetnih tijela podzemne i nadzemne javne rasvjete u LED tehnologiji, usklađene u potpunosti s trenutno važećom zakonskom regulativom te pripadajućim podzakonskim aktima, koji se odnose na parametre u sustavu rasvjete.

U nastavku će se pristupiti dogradnji javne rasvjete na područjima mjesnih odbora Mate Balota i Nova Vas, o čemu će naši sugrađani biti obavješteni prilikom početka izgradnje.

Grad Poreč

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna