NEWS
HALF MARATON S

Nova radionica za djecu “Petkom u pet” – Zar baš moramo ići na spavanje? u Gradskoj knjižnici Poreč

17.01.2024. 08:47; ; Početna / Obavijesti / Nova radionica za djecu “Petkom u pet” – Zar baš moramo ići na spavanje? u Gradskoj knjižnici Poreč
cover

Draga djeco,

priznajte da vam se često dogodi da ne želite ići na spavanje jer biste pročitali još jednu priču i popili još jednu šalicu mlijeka, još se samo malo poigrali… Priznajte da mislite da vam je spavanje zadnje što vam treba. Mislila je tako i Trnoružica, ona uspavana ljepotica iz priče, a trebalo joj je sto godina da shvati da joj je san itekako potreban i da je kvalitetan odmor važan da bismo bili veseli, razigrani i spremni na igru koju nam donosi novi dan.

Ako i dalje mislite da se nikada nećete veseliti odlasku u krevet, a pritom ste i često loše volje, nespretni i nervozni, pridružite nam se u petak, 19. siječnja 2023. godine u 17 sati na 1. katu Odjela za djecu i mlade, jer se i ove godine družimo „Petkom u pet“!

Radionica je namijenjena djeci od četvrte godine života, a zbog ograničenog broja polaznika, svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 434-196.

Veselimo vam se!

Gradska knjižnica Poreč

 

Print Friendly, PDF & Email