NEWS
LIDL s2 posao

Nova pjesma glazbenice Marei iz Tara – ljetni funk „Hrani li te slatko“

slatko1
06.06.2020. 11:25; Učitavanja: 183; Početna / Lifestyle / Zabava / Nova pjesma glazbenice Marei iz Tara – ljetni funk „Hrani li te slatko“

Ljetno, veselo i rasplesano – tako bih opisala pjesmu „Hrani li te slatko“. Vedra je, pomalo šašava i ono što je najbolje – tjera na ples. Željela sam si jednu veselu pjesmu u svom repertoaru pa smo tako Danijel i ja odlučili napraviti jedan funky. Kad smo shvatili da plešemo uz pjesmu čitavo vrijeme dok je miksamo, rekli smo: To je to! To smo htjeli napraviti! Obožavam ovu pjesmu i ja osobno na nju stalno plešem, nadam se da će mi se još ljudi pridružiti na plesnom podiju! – izjavila je MAREI.

Ono što je u ovoj pjesmi glazbeno drugačije od prijašnjih singlova je uključenje i brass sekcije koju čine Branko Sterpin na trubi, te Marinina braća Mario Žužić na saksofonu i Luka Žužić na trombonu. Luka je također napisao i aranžman za brass sekciju.

Glazbu i aranžman potpisuje Danijel Damjanović, tekst je pisala sama MAREI, a za ovaj šarmantni, šareni video broj zaslužna je Janja Pilić.

Za ovu pjesmu sam odmah imala i ideju spota, krenula u realizaciju i onda su nas zatvorili u kuće pa nismo mogli realizirati. Na svu sreću je Janja Pilić iz Tetrabot studija, koja je režirala i spot za ‘Ne budi me’, bila zatvorena u istoj kući gdje i ja pa smo nas dvije osmislile spot koji smo snimili kod nas u vrtu i na terasi. Janja je to snimila, montirala i uredila i ispalo je baš – funky! – rekla je MAREI.

Spot je premijerno pušten jučer te je prikazan na emisiji PopRock.hr

Pjesmu „Hrani li te slatko“ slušajte i na digitalnim servisima: https://backl.ink/142506237

Print Friendly, PDF & Email