NEWS
valfresco

Non-stop zabava u Byblosu

24.06.2009. 00:00; Učitavanja: 62; Početna / Lifestyle / Zabava / Non-stop zabava u Byblosu
73byblos_oli.jpg

Porečka diskoteka Byblos i ove će sezone biti središnje okupljalište ljubitelja elektronske glazbe. Naime, i ove će godine u Byblosu gostovati brojni DJevi svjetske reputacije. Sezona se otvara u petak velikim koncertom Olivera Dragojevića, a već sutradan u Poreč dolazi Erick Morillo.
No, to je tek početak ovosezonskih gostovanja u Byblosu. Tijekom narednih mjeseci u Byblosu će nastupiti i Josh Gabriel i Martin Ten Velden, Sharam (Deep Dish), Frankie knuckles, Sander Kleinenberg, David Morales, Steve Angello, Axwell, David Guetta, Umek, Claudio Coccoluto i Paul Oakenfold.
No, osim spomenutih nastupa, diskoteka Byblos nudi zabavne događaje svakoga dana. Tako se ponedjeljkom održavaju večeri pod nazivom "We Love Ladies" na kojima nastupa rezidentni DJ ili gost DJ. Utorkom se pak održavaju večeri "New York, London, Paris", dok se subotom u sklopu tematske večeri "Now You Dance" pušta zanimljiv miks – R´n´B, hip hop, rock i house.
Inače, dizajn ove diskoteke koja je otvorena 2007. godine potpisuje vodeći talijanski dizajner, a ujedno i jedan od najpoznatijih na svijetu, Marco Luchi. Ova diskoteka otvorenog tipa rasprostranjuje se na čak četiri tisuće kvadratnih metara površine koji mogu primiti oko četiri i pol tisuće posjetitelja.
Već je prve godine rada Byblos uspio privući oko pedeset tisuća posjetitelja iz cijele Europe. Ove je godine pak u izboru sto najboljih diskoteka u svijetu časopisa "DJ MAG«, Byblos zauzeo 71. mjesto.

R. LICUL, Glas Istre

Najavljena gostovanja

26. lipnja – Oliver Dragojević
27. lipnja – Erick Morillo
3. srpnja – Josh Gabriel i Martin Ten Velden 10. srpnja – Sharam (Deep Dish)
17. srpnja – Frankie knuckles
22. srpnja – Sander Kleinenberg
24. srpnja – David Morales
29. srpnja – Steve Angello
31. srpnja – Erick Morillo
5. kolovoza – Axwell
7. kolovoza – David Guetta
12. kolovoza – Umek
19. kolovoza – Claudio Coccoluto
21. kolovoza – Paul Oakentold

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S