NEWS
VALAMAR-S-sezona

Nogometni klub Jadran uključen u humanitarnu akciju “Novi početak”

nk-jadran
26.08.2021. 10:34; ; Početna / Sport i rekreacija / Nogometni klub Jadran uključen u humanitarnu akciju “Novi početak”

Nogometni klub Jadran i udruga Istra Pomaže sutra će na tiskovnoj konferenciji koja će se održati u Poreču na stadionu Veli Jože potpisati povelju o suradnji i najaviti podržavanje svih budućih humanitarnih aktivnosti koje će Udruga Istra Pomaže u budućnosti pokretati, donosi istrasport.eu

Akcija Novi Početak pokrenuta je u svrhu pomoći obitelji Radin kojoj je u lipnju požar uzrokovan neispravnim ventilatorom na hladnjaku uništio sav alat i sve strojeve potrebne za obavljanje njihovog posla. Strojevi, alati, sav pčelarski pribor i skladište, sve što im je potrebno za rad, doslovno je nestalo.

Gracijano i Mirjana Radin, mnogima poznatiji kao P.T.O. Klementina svojim su radom prehranjivali cijelu svoju obitelj. Šteta koja je nastala je ogromna i Jadranu je, zajedno sa udrugom Istra Pomže, kroz akciju Novi Početak, cilj pomoći obitelji da opet stanu na svoje noge.

U Klubu vjeruju kako će ovom humanitarnom akcijom uspjeti prikupiti veći dio sredstava kako bi obitelj Radin što prije mogla nastaviti rad i normalan život. Osim novčanim prilogom, svi zainteresirani mogu obitelji Radin pomoći i donacijom materijala potrebnog za obnovu objekta te donacijom alata i strojeva prijeko potrebnih za njihov rad.

Print Friendly, PDF & Email