NEWS
VALAMAR-S-sezona

Nogometna utakmica mladih reprezentacija Hrvatske i Švicarske u petak u 16:00 u Poreču

23.03.2023. 13:38; ; Početna / Sport i rekreacija / Nogometna utakmica mladih reprezentacija Hrvatske i Švicarske u petak u 16:00 u Poreču
Vije13224-19431

Nakon jučerašnjeg ogleda protiv Engleske, mlade reprezentativce Hrvatske sutra (petak 24.03.) u 16:00 na stadionu Veli Jože očekuje još jedna prijateljska utakmica protiv vršnjaka iz Švicarske. 

Hrvatska reprezentacija, predvođena trenerom Sergejem Milivojevićem, pokazala je odlične igre u prethodnoj utakmici protiv igrača Liverpola, Chelsea, Arsenala, Manchester Uniteda,  Manchester Citya i ostalih engleskih velikana, a sada će dati sve od sebe u susretu protiv mladih Švicaraca koji također imaju sjajnu momčad i sigurno će se boriti za pobjedu. Ova utakmica predstavlja odličnu priliku da vidimo mlade i talentirane igrače koji su budućnost hrvatskog i svjetskog nogometa. 

Ulaz na ovu utakmicu je besplatan, pa pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i pruže podršku mladim hrvatskim nogometašima, među kojima su i 3 igrača Istre 1961 (Marin Žgomba, Lorenzo Travaglia i Franco Corelli) . Sigurni smo da će ovo biti nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

Vidimo se sutra na stadionu Veli Jože u Poreču!

 

Print Friendly, PDF & Email