NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Nogometaši Jadrana u subotu u 14 sati igraju protiv Grobničana. Dalibor Šuran: “Oni su nam čak i malo nepoznanica, znam da su dosta mladi…”

dalibor-suran
Dalibor Šuran, foto: istrasport.eu
11.11.2022. 11:57; ; Početna / Sport i rekreacija / Nogometaši Jadrana u subotu u 14 sati igraju protiv Grobničana. Dalibor Šuran: “Oni su nam čak i malo nepoznanica, znam da su dosta mladi…”

S početkom u 14 sati u subotu 12. studenog 2022. godine porečki Jadran u sklopu 13. kola SuperSport Druge NL ugošćuje dobro im poznatog protivnika – Grobničan. Momčad s Čavli je u problemima, do proteklog su kola bili posljednja momčad lige, piše Elvis Uravić, istrasport.eu

Sada su, nakon dva gola Dražena Pilčića i pobjede nad Trnjem, preskočili Međimurje pa s malo više elana stižu u Poreč. Tamo ih dočekuje porečka „garda“ trenera Dalibora Šurana koji ne može računati na duže ozlijeđene Adama Mofardina, Vedrana Radmana i Filipa Šverko, a odsutan će biti i rezervni vratar Kristijan Mišić.

Manji broj igrača Porečani su imali i u Dugom Selu: „Ma da, išlo nas je samo 13, ali sam bio uvjeren u mogućnosti kadra, on je bio jako dobar. Bez obzira što je nedostajalo šest, sedam igrača, nisam imao straha. Nažalost, pokazali smo opet staru boljku, sami sebi zabijamo golove, to traje od prvog kola. Smeta me što nas nijedna momčad nije nadigrala, stvaramo i dosta šansi, pa čak i zabijamo solidno, ali me jako muči što smo momčad s najviše primljenih golova u ligi“, rekao je Dalibor Šuran, trener Porečana.

Grobničan je jako promijenjena momčad, nekakva suradnja s Rijekom dovela je na Čavle mnoge mlade igrače, ali ako gledamo ljestvicu SuperSport Druge NL, upitno je mogu li oni odgovoriti zahtjevima. Jasno, Pilčić i Prtenjača, pa i Matković te Berković su provjerene kvalitete, ali u globalu radi se o jako mladoj momčadi.

„Definitivno je to neka nova i druga momčad u odnosu na proteklih pet-šest godina. Promijenjen je kostur momčadi, a nema više i trenera koji je napravio odličan posao tamo proteklih godina. Oni su nam čak i malo nepoznanica, znam da su dosta mladi, ali sam i svjestan da momčad koja u svom kadru ima Pilčića i Prtenjaču može biti jako opasna svih 90 minuta.“

Utakmicu koja sutra, u subotu, počinje u 14 sati, sudi Mario Stanić iz Dugog Sela. Pomoćnici će mu biti Nikola Bedeniković iz Zaboka i Patrik Krmar iz Zagreba. Četvrti sudac će biti Filip Meglić iz Krapinskih Toplica, a delegat je Andrija Korenika, također iz glavnog grada Hrvatske.

Print Friendly, PDF & Email