NEWS
VALFRESCO 10/23S

Noćas provala u bankomat HPBa, u potpunosti izgorio prostor Narodnih Novina u La Cop-u

02.04.2020. 11:05; ; Početna / Crna kronika / Noćas provala u bankomat HPBa, u potpunosti izgorio prostor Narodnih Novina u La Cop-u
2020-04-02_11h02_26

U noći sa srijede na četvrtak snažnom ekplozijom raznesen je bankomat HPB-a koji se nalazi u sklopu Narodnih novina u porečkom centra La cop, u Umagu je provaljeno u poslovnicu Istarske kreditne banke, a u Vabrigi je zapaljeno vozilo, izvijestila je u četvrtak ujutro istarska policija.

Neslužbeno se doznaje kako je bankomat HPB-a s vanjske strane zgrade ‘Narodnih novina’ najvjerojatnije raznijela eksplozija plinom budući da je eksplozija bila snažna, a buknuo je i veliki požar koji je u potpunosti progutao prostor ‘Narodnih novina’.

– Policija je danas oko 2.30 sati utvrdila da je eksplodirao bankomat u Ulici Mate Vlašića u Poreču. Prilikom eksplozije došlo je i do požara, koji je zahvatio okolne objekte te su na mjesto događaja izašli porečki vatrogasci kako bi ugasili požar, izvijestila je PU istarska.

Samo pola sata prije, porečka je policija zaprimila dojavu o provali u poslovnicu Istarske kreditne banke Umag u Taru gdje je nakon očevida utvrđeno da iz banke nije ništa otuđeno, a oko 2.25 sati zaprimljena je i dojava o požaru vozila u Vabrigi gdje je izgorio peugeot partner u vlasništvu 52-godišnjaka iz Poreča.

Policijski službenici tragaju za počiniteljima te će tijekom dana obaviti očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja.

(iPress.hr)

Print Friendly, PDF & Email