NEWS

NK Jadran Poreč – NK Buje u subotu u 15:30 na Velom Jože

Vije10555-15814
23.10.2020. 09:15; ; Početna / Sport i rekreacija / NK Jadran Poreč – NK Buje u subotu u 15:30 na Velom Jože

Igrače prve momčadi NK Jadran Poreč u subotu u 15:30 očekuje nova utakmica u 3.HNL Zapad. U 9.kolu će na stadionu Veli Jože dočekati NK Buje u još jednom istarskom derbiju. Porečani u ovaj susret ulaze sa 3. mjesta na tablici, sa željom nastavka niza pobjeda, kako bi zadržali korak u borbi za vrh lige. Nakon dopadljive i efikasne utakmice na Cresu, gdje je  Emanuel Valenta zabio svoj 6. pogodak u petoj odigranoj utakmici, a momčad dominantnom igrom pokazala da je spremna za visoke domete.
Vratar Antonio Pavlić najavljuje derbi protiv Buja: U dobrom raspoloženju iščekujemo subotnju utakmicu sa Bujama te ćemo sve uciniti kako bi nastavili sa pružanjem dobrih partija  i naravno svoja nastojanja usmjeriti ka pobjedi. Nošeni gostujućem pobjedom u prošlom kolu, koju trebamo potvrditi na domaćem terenu. Buje imaju kvalitetu i njihovo trenutno stanje na ljestvici nije realno i zavarava, znamo da su tvrda i disciplinirana ekipa, i sigurno ćemo se dobro pripremiti za utakmicu, te potruditi da još jednom budemo pravi i u dobrom izdanju kako bi pred našom publikom dosli do željenog rezultata.

APELIRAMO NA SVE NAVIJAČE DA SE PRIDRŽAVAJU MJERA I PREPORUKA PROPISANIH OD STRANE STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE ISTARSKE ŽUPANIJE. PRI ULASKU NA STADION SVI ĆE GLEDATELJI OSTAVITI SVOJE OSOBNE PODATKE ZBOG POTREBA ORGANIZACIJE UTAKMICE, TE MOLIMO DA PRIJE SVEGA POŠTUJU PREPORUKU ODRŽAVANJA SOCIJALNE DISTANCE NA TRIBINAMA. 

Škola nogometa također nastavlja sa svojim prvenstvima. Mlađi i stariji pioniri gostuju u Rijeci i Umagu, dok najmlađi igraju svoje utakmice u nedjelju u Zelenoj laguni.

SUBOTA 24.10.

15:30 – SENIORI – NK Jadran Poreč – NK Buje (SRC Veli Jože)

NEDJELJA 25.10.

10:00 – U9A – NK Jadran Poreč – Štinjan West (Zelena laguna)
11:00 – U11A – NK Jadran Poreč – Štinjan West (Zelena laguna)
12:00 – U11B – NK Jadran Poreč – NK Brtonigla-Nova Vas (Zelena laguna)

J.P.

Print Friendly, PDF & Email