NEWS

NK JADRAN: Održan plenum trećeligaša, Jadran ima tri nova igrača

24.07.2016. 16:16; ; Početna / Sport i rekreacija / NK JADRAN: Održan plenum trećeligaša, Jadran ima tri nova igrača
2016-07-24_16h14_31

Sa pripremama su 18. srpnja počeli i nogometaši Jadrana. Na prvom treningu našlo se 27 igrača, a od prvog kolovoza kadru će se pridružiti i nekolicina juniora pa bi trener Kukučka na raspolaganju trebao imati preko 30 igrača od kojih će za tri tjedna računati na njih 22, za novu sezonu.

Zasad još nitko nije napustio klub, ali se u Poreču nadaju da će to napraviti Oliver Sumić, koji se trenutno nalazi u HNK Gorici na probi jer kako kaže predsjednik Lačen, uvijek je pozitivno kada igrač iz omladinske škole ostvari transfer u klub većeg ranga (Gorica je u prošloj sezoni bila 14. najbolji klub Hrvatske).

U rubrici „dolasci“ nalaze se Petar Marinčić i Sebastijan Jokić, koji dolaze iz Istre 1961 u sklopu suradnje s prvoligašem, a obojica će u Poreču biti na posudbi. Pojačanje bi mogao biti i bivši vratar Funtane, Buja i Novigrada, Gianfranco Milocani.

NK Jadran je pokraj Karlovca, u mjestu Ribnik, bio domaćin trećeligaškog plenuma na kojem je odlučeno kako će prvo kolo Porečani krenuti put Siska, na „megdan“ Segesti, a da će sedam dana kasnije Vinogradar doći na Veli Jože.

Elvis Uravić, istrasport.eu

Print Friendly, PDF & Email