NEWS
Ljekarna

NK Jadran – NK Krk u subotu u 17:00 na stadionu Veli Jože

03.09.2021. 18:24; ; Početna / Sport i rekreacija / NK Jadran – NK Krk u subotu u 17:00 na stadionu Veli Jože
Vije11797-16369

Nogometaši Jadrana u subotu, 4. rujna u 17:00 u sklopu 2.kola 3.HNL Zapad na svom Velom Jože dočekuju igrače NK Krk. Nakon pobjede u 1.kolu na teškom gostovanju na Grobniku, Porečane očekuje još jedan derbi protiv ekipe sa naglašenim ambicijama za ulazak u novu jedinstvenu ligu. Trener Šuran na ovoj utakmici može računati na Vedrana Radmana koji je odradio kaznu žutih kartona, ali će iz sastava izostati Manuel Perković koji je napustio redove Jadrana i ozlijeđeni Sandro Užila i Filip Šverko.

Kapetan Stefan Ilić osvrnuo se na prethodnu utakmicu i najavio sutrašnju utakmicu: Otvorili smo prvenstvo sa teškim gostovanjem, vjerojatno i najtežim u lizi u kojem prvo poluvrijeme nismo odradili kako treba, na našu sreću uspjeli smo izdržati nalete Grobničana i otići na predah sa minimalnim zaostatkom. U drugo poluvrijeme smo uz promjenu formacije i par igrača sa klupe uspjeli okrenuti rezultat u našu korist te se vratili Poreč sa velika 3 boda. Sutra nas očekuje slična utakmica protiv ekipe koja je također dobro krenula u prvenstvo. Oni su se značajno pojačali, najavili visoke ambicije, ali vjerujem da smo mi na Velom Jože favoriti gdje ćemo uz veliku podršku naših Šajeta i domaćih navijača nastaviti gdje smo stali u prošlom kolu. Sutrašnja utakmica ima i svoj humanitarni karakter pa se nadam da će veliki broj naših sugrađana doći podržati našu akciju. 

NK Jadran je potpisao povelju o suradnji sa udrugom Istra pomaže i podržao humanitarnu akciju za pomoć obitelji Radin koja je u požaru ostala bez svega što je godinama stvarala. Sav prihod od ulaznica donirati će se udruzi za navedenu akciju pa vas pozivamo da u što većem broju dođete na utakmicu, pomognete našim dečkima svojim bodrenjem te sudjelujete u humanitarnoj akciji.

Ulazak na stadion biti će omogućen gledateljima sa EU COVID potvrdom čija će se provjera vršiti po ulasku na tribine stadiona Veli Jože. 

Print Friendly, PDF & Email