Nimamo vam potribe niš drugo za reć, samo kupite lutriju Društva invalida Poreč !

20231202_110101
03.12.2023. 10:02; ; Početna / Lifestyle / Ostalo / Nimamo vam potribe niš drugo za reć, samo kupite lutriju Društva invalida Poreč !

U Poreču u organizaciji Društva invalida Poreč započinje 10.-ta jubilarna humanitarna novogodišnja lutrija kojom se prikupljaju sredstva za podršku najpotrebitijim članovima Društva invalida Poreč koje u njihovu domu obilazi MOBILNI TIM!

Naš Mobilni tim pomaže onima koji su sami, koji nemaju potrebnu pomoć ili bliske ljude koji im mogu biti oslonac. Njima Mobilni tim nabavlja i nosi lijekove, liječničke uputnice, odvede ih liječniku, donese namirnice, uputi osmjeh, toplu riječ i zagrljaj. Uloga mobilnog tima od velike je važnosti osobama s invaliditetom koje su same i osamljene te im vraća osmjeh na lice i vjeru u ljudsku podršku. Jedina je želja članova Društva da ih Mobilni tim posjećuje još više i češće. U tome nam možete pomoći kupnjom lutrije Društva invalida Poreč. 

Tim povodom Društvo invalida Poreč je 2.12.2023. posjetio gradonačelnik Loris Peršurić koji svake godine osobnom kupnjom listića otvara novogodišnju lutriju Društva invalida Poreč te time poziva sve Porečane ali i druge simpatizere Društva da podrže ovaj humanitarni projekt. Lutriju uz njega svake godine u najavi kupe i Tihana Mikulčić iz resornog odjela Grada Poreča te Nataša Basanić Čuš, predsjednica Društva invalida Poreč. Gradonačelnik je posjetio članove Društva i volontere u subotu tijekom kreativne radionice na kojoj s puno entuzijazma i veselja, uzbuđeni izrađuju ukrase koje će izložiti na adventskoj kućici Društva u sklopu porečkog Adventa 2023. Gradonačelnik je zaželio članovima najviše zdravlja te uspjeha i sreće povodom nadolazećih blagdana. Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom 3.12. izrazio je svoju najbolju volju i želju da Društvo i dalje osobno i ispred Grada Poreča podržava u radu i svim oblicima pomoći za članove. Predsjednica Društva, Nataša Basanić Čuš  mu je zahvalila na stalnoj i iskrenoj podršci Društvu. Zahvalila je i svim volonterima i svim ljudima koji su u proteklim godinama Društvo i Mobilni tim podržali kupnjom lutrije.

Završila je citirajući svim prisutnima i javnosti ovogodišnji simpatični slogan 10.-te jubilarne novogodišnje lutrije kojeg je kreirala volonterka Društva  Denis Mikatović  i to „Nimamo vam potribe niš drugo za reć, samo kupite lutriju Društva invalida Poreč !“

  

Društvo invalida Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email