NEWS

Nezaboravna večer- Maturalna zabava Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića Poreč

050
16.05.2024. 19:38; ; Početna / Novosti / Svakodnevnica / Nezaboravna večer- Maturalna zabava Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića Poreč

Jedna posebna večer. Mnogi posebni trenuci. Posebna generacija maturanata Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića Poreč, generacija HTT, THK A i THK B 2023./2024.

U subotu 13. travnja 2024. u svečanom ambijentu Hotela Valamar Diamant u Poreču održala se jedna posebna maturalna zabava na kojoj su maturanti TUŠ Antona Štifanića Poreč obilježili na svečan način kraj srednjoškolskog obrazovanja i najavili svoj ulazak u svijet odraslih, odgovornih i samostalnih ljudi.

Bila je to večer puna dojmova, osjećaja, ponosa, sreće i zadovoljstva kako za maturante tako i njihove razrednice, nastavnike, roditelje, rodbinu, prijatelje…Maturante je na početku večeri pozdravio gradonačelnik Loris Peršurić, čestitao im na uspjehu i poželio im sve najbolje na njihovom životnom putu. Ravnateljica Tatjana Gulić Pisarević poručila je ovoj prekrasnoj generaciji da nastave sanjati velike snove i slijediti svoje želje, te uspjeh će sigurno doći. Zahvalila je roditeljima na podršci i suradnji tijekom svih godina školovanja, te na pomoći u organizaciji maturalne večeri. Tijekom večeri uručena je također i zahvalnica roditelju Damiru Muranoviću koji se istaknuo svojim dugogodišnjim velikim angažmanom i trudom, te unaprijedio rad škole.

Nakon službenog dijela večeri, započela je prava zabava. Za zabavni dio i podizanje atmosfere koja je bila nevjerojatna zadužen je bio Antonio Krištofić i bend zahvaljujući kojima je cijela dvorana plesala i zabavljala se do kasno u noć.

Službeni dio programa bio je bogat i dojmljiv zahvaljujući talentima učenika i učenica Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića: glazbenim, plesačkim, glumačkim i voditeljskim. Svojim nastupom impresionirale su članice plesne skupine Mot 08. Da sve protekne u redu i da svi gosti budu zadovoljni pobrinule su se učenice hostese i direktor, F&B menadžerica i mnogobrojno osoblje Hotela Valamar Diamant kojima zahvaljujemo na izvanrednoj suradnji i pomoći.  Brojni donatori pomogli su u organizaciji maturalne zabave novčanim, ali i mnogim drugim načinima te im Škola ovim putem zahvaljuje.

Zahvaljujemo:

Valamar Riviera d.d., Aminess d.o.o., Plava laguna d.d., Grad Novigrad, Cvjetni boutique golden rose, Gardenija Šuran d.o.o., Cvjećarna Kristina, Libar d.o.o., Poreč Info, Automatic servis d.o.o., Novi drop trgovina i zastupanje d.o.o., Zeleni signal d.o.o., Ugostitelski obrt Amfora, Kuki, Aquagreen, Elviskop, Mister minuta, Negras d.o.o.

TUŠ

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email