NEWS

Nekoliko važnih odluka Gradskog vijeća Poreča vezanih za uređenje prometa u Poreču

08.04.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / Nekoliko važnih odluka Gradskog vijeća Poreča vezanih za uređenje prometa u Poreču
331grad_grb.jpg

Prva je odluka da se prometovanje turističkog vlakića organizira na relaciji hotel Materada – hotel Delfin. Dakle, turistčki vlakić znatno produžuje relaciju, što je za svaku pohvalu.

Odluka koja će značajno utjecati na nekulturu parkiranja u gradu je da će se autobusi, teretna vozila, priključna vozila, kamp i druge prikolice, kamperi i radna vozila, koje nije moguće ukloniti paukom "zarobiti" ili bolje reći blokirati tzv. lisicama. I to po nalogu gradskog redara ! temeljem ovlasti i sukladno Zakonu ili drugom propisu, odnosno Odluci o komunalnom redu.

U Zagrebačkoj ulici će se predviditi parkiralište za motocikle i mopede, a Narodni trg ( to je onaj ispred Zagrebačke banke ), postaje ISKLJUČIVO parking za motocikle i mopede. Svaki automobil koji se parkira na Narodnom trgu biti će uklonjen paukom.

Toliko za početak, više odmah čim nam nadležni u Gradu potvrde preostale bitne članke iz Odluke o uređenju prometa u Poreču.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email