NEWS

Nastup Galateica na turniru u ritmičkoj gimnastici “Adria Challenge 2022” u Domu sportova u Puli

image1
06.12.2022. 18:22; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Nastup Galateica na turniru u ritmičkoj gimnastici “Adria Challenge 2022” u Domu sportova u Puli

U Puli je  04.12.2022. održan turnir Adria Challenge u grupnim vježbama u ritmičkoj gimnastici u organizaciji kluba Gazela iz Pule.
Sudjelovalo je oko 200 gimnastičarki iz 8 klubova Slovenije i Hrvatske.

Jedan od prvih nastupa KREG Galatee u grupnim vježbama bio je vrlo uspješan.
U kategoriji A (mini) u vježbi bez rekvizita osvojeno je 2. mjesto (Stefani Valenta, Erina Abdiu, Mila Rakovac, Mara Jurcan).

U kategoriji A (mlađe kadetkinje) u vježbi s obručem osvojeno je  4.mjesto (Aurora Chusova, Lena Stanislava Mrkobrada, Mara Jurcan, Stefani Valenta, Erina Abdiu).

Odličan nastup imale su i juniorke u kategoriji A koje su osvojile 1. mjesto u vježbi s loptama (Iana Benčić, Jelena Kraljević, Lea Klaić, Gita Jakus, Viktorija Rakovac).

U kategoriji DUO, mlađe kadetkinje 1. mjesto su osvojile Avrora Chusova i Lena Stanislava Mrkobrada, a 3. mjesto- Fedra Slamar i Lucija Duić.

21.12.2022. КREG Galatea u dvorani Saline (Vrsar) održati će tradicionalnu Božićnu priredbu s početkom u 16:00 sati. Na priredbi ćemo pokazati rad kluba kroz sve dobne skupine.

Dođite i podržite naše djevojčice te uživajte u njihovoj izvedbi!

S.H.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email