NEWS
VALFRESCO 4 S
Booktiga 2024

Nastavlja se izgradnja kanalizacijske mreže u naselju Rošini

2022-09-08_09h02_11
08.09.2022. 09:37; ; Početna / Lifestyle / Ekologija / Nastavlja se izgradnja kanalizacijske mreže u naselju Rošini

Odvodnja Poreč d.o.o. obavještava sve građane da su početkom mjeseca rujna započeli pripremni radovi na organizaciji gradilišta, a od 12.09.2022.g. započet će se sa izvođenjem radova na nastavku izgradnje dijela kanalizacijske mreže naselja Rošini – završna faza.

Ukupna vrijednost investicije kanalizacijske mreže naselja Rošini iznosi 5.000.000 kn (bez PDV-a), a ugovorena vrijednost završne faze radova iznosi 1.850.000 kuna (bez PDV-a).

U završnoj fazi radova planirano je izvesti dio kanalizacijske mreže koji obuhvaća zapadni dio naselja te crpne stanice Rošini za prihvat i odvodnju sanitarnih otpadnih voda Podsustava Rošini.

Ukupna duljina mreže gravitacijskih i tlačnih kolektora kanalizacijskog sustava naselja Rošini iznosi 3.490 m sa jednom crpnom stanicom, dok duljina kanalizacijske mreže završne faze, uglavnom  gravitacijskih kolektora,  iznosi 812 m’. Radovi će se odvijati po sporednim ulicama naselja i dijelom po zelenoj površini do spoja na izvedeni kolektor otpadnih voda.

Izvođač radova je građevinski obrt Šalić iz Nove Vasi.

Ugovoreni rok za izvođenje predmetnih radova je 120 (stodvadeset) kalendarskih dana od uvođenja izvođača radova u posao. Odvodnja Poreč i ostali sudionici u gradnji poduzet će sve potrebne mjere kako bi se radovi dovršili čim je prije moguće, a očekivani rok završetka radova je polovica mjeseca prosinca.

Za vrijeme izvođenja radova na izgradnji kanalizacijske mreže, dio ulica u naselju biti će pod privremenom regulacijom prometa.

Mole se građani za strpljenje, dodatni oprez pri kretanju motornim vozilima u blizini gradilišta, te na poštivanje privremene prometne regulacije.

Za sve informacije o stanju radova, možete nam se obratiti na broj telefona 052 431 003 ili na [email protected].

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email