NEWS
Ljekarna

Nastavlja se cijepljenje za područje Poreča u dvorani Žatika ove subote, 24. travnja 2021.

cijepljenje 2
23.04.2021. 13:36; ; Početna / Obavijesti / Nastavlja se cijepljenje za područje Poreča u dvorani Žatika ove subote, 24. travnja 2021.

Stožer civilne zaštite Istarske županije donio je Odluku o lokacijama cijepljenja za pacijente s obzirom na dostupnost veće količine cjepiva. U Poreču će se cijepljenje obavljati u dvorani Žatika u subotu 24. travnja 2021.

Cijepljenje protiv koronavirusa odvijat će se po listama prioriteta pacijenata.

Svakog pacijenta za cijepljenje naručuje njegov liječnik obiteljske medicine, o čemu biva telefonski obaviješten.

Mole se svi pacijenti koji su pozvani na cijepljenje 24. travnja 2021. u dvorani Žatika, , da u dvoranu dođu najranije 5 minuta prije termina koji mu je odredio njegov liječnik obiteljske medicine.

UPUTE ZA NARUČENE OSOBE:

  • Za naručene osobe koje dođu vozilima, parkiralište je osigurano kraj dvorane, ulaz s gornje strane, preko puta groblja,
  • Na parkiralištu, ispred dvorane, obavljat će se provjera točnosti termina kada je osoba naručena,
  • Na samom ulazu u dvoranu, naručenim osobama se mjeri temperatura, nakon čega se upućuju do administrativnih punktova radi evidentiranja,
  • Evidentirane osobe upućuju se do punkta za cijepljenje,
  • Nakon cijepljenja osoba će biti upućena u prostor za opservaciju gdje će provesti 15 minuta pod opservacijom.
  • Mole se sve osobe naručene za cijepljenje da slijede upute liječnika i tehničkog osoblja, radi sprječavanja stvaranja gužvi. Dolaskom u točno zakazanom terminu ili najranije 5 minuta prije, sprječava se okupljanje većeg broja ljudi, mogućnost širenja zaraze i olakšava posao medicinskom osoblju.

Cjepni punktovi u dvorani Žatika nastavit će se i u narednim terminima o čemu će pacijenti biti pravovremeno obaviješteni od svojih liječnika obiteljske medicine.

Print Friendly, PDF & Email