NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Nakon trogodišnje pauze, u Kašteliru održan deseti jubilarni nogometni dječji turnir – na postoljima Jadran, Žminj i Rovinj!

Kastelir-turnir1
06.02.2023. 12:32; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Nakon trogodišnje pauze, u Kašteliru održan deseti jubilarni nogometni dječji turnir – na postoljima Jadran, Žminj i Rovinj!

piše: Elvis Uravić, istrasport.eu
Nakon pauze od tri godine uzrokovane pandemijom NK Kaštelir-Labinci je ovog vikenda organizirao jubilarni deseti dječji nogometni turnir. Turnir se održao u dvorani u Kašteliru u subotu i nedjelju. Sudjelovale su 24 dječje ekipe iz Hrvatske i Italije.

U subotu su se natjecala djeca u kategoriji U13. Nakon cjelodnevne borbe i fair play igre 12 ekipa, najbolja je bila ekipa NK Jadrana iz Poreča, drugo mjesto je zauzela ekipa NK Žminj dok se na treće mjesto plasirala ekipa NK Rovinj. Najbolji strijelac tog dana je bio Mark Galant iz NK Žminj, najbolji golman Maks Krajcar u dresu NK Rovinja, a igrač utakmice David Krijan iz NK Jadran iz Poreča.

 

Nedjelja je bila rezervirana za djecu u kategoriji U 11. Ponovo se natjecalo 12 ekipa, a pobjedu je odnijela ekipa NK Jadrana, drugo mjesto NK Rovinj, a treće mjesto NK Žminj. Igrač utakmice bio je Noel Banić iz NK Jadrana, najbolji golman bio je David Košara iz NK Žminja, dok je najbolji strijelac bio David Ivanišević iz NK Rovinja.

NK Kaštelir-Labinci se zahvaljuje svim sponzorima, svim igračima, volonterima i prijateljima kluba koji su na bilo koji način pomogli da turnir bude ovako uspješan. Mi im ovim putem čestitamo jer iz godine u godinu izrastaju u klub koji pokazuje maksimalnu posvećenost najmlađima.

 
Print Friendly, PDF & Email