NEWS
HALF – s

Nakon krovišta slijedi rekonstrukcija i dogradnja rasvjete boćališta u Novoj Vasi

postavljanje rasvjete Nova Vas1
09.08.2021. 12:50; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Nakon krovišta slijedi rekonstrukcija i dogradnja rasvjete boćališta u Novoj Vasi

Prema željama i potrebama mještana i boćara, Grad Poreč – Parenzo, Upravni odjel za komunalni sustav nastavlja s uređenjem i opremanjem boćališta na svom području. Ovih se dana radovi vrše na boćalištu u Novoj Vasi gdje se postavlja suvremena LED rasvjeta, čime će se omogućiti igranje boćarskih susreta i u večernjim satima.

Tako će, nakon što su sredinom srpnja završeni radovi na rekonstrukciji i dogradnji postojećeg krovnog pokrova, te nadogradnja novog dijela pokrova – krovišta iznad kompletnog boćališta, od sada ovo igralište biti opremljeno i novom rasvjetom, kojom će se, budući da je riječ o LED tehnologiji smanjiti i troškovi električne energije.

Završetak radova planiran je do mjesne fešte Rokova, odnosno do 16.kolovoza, kada će se simbolično odigrati večernji susret boćara, koji ovim zahvatom dobivaju prvo vanjsko kompletno natkriveno i osvijetljeno boćalište na području Grada Poreča, koje će omogućiti kvalitetnije i ugodnije odvijanje susreta i druženja mještana.

 

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email