NEWS
Max 180920 S

Najava događanja iz POUPa za ovaj tjedan

13.01.2015. 09:02; Učitavanja: 146; Početna / Obavijesti / Najava događanja iz POUPa za ovaj tjedan
862poup-logo2.jpg

KINO                                                                                                                         

14.01.2015. u 17h i 20h
Hobbit: Bitka pet vojski
IZVORNO IME: The Hobbit: The Battle of the Five Armies
ŽANR: avantura, fantazija
REDATELJ: Peter Jackson
ULOGE: Martin Freeman, Luke Evans, Cate Blanchett
TRAJANJE FILMA: 145 minuta
SADRŽAJ FILMA:

Odlučujuća bitka u Međuzemlju vodi se krajem 2941. godine i trećeg doba ispod planine Erebor. Ona donosi povratak zmaja Smauga kojeg je poznata družina u prijašnjem nastavku protjerala iz njegovog staništa. Ljuta i opasnija nego ikada ova neman bit će stalna prijetnja stanovnicima Dugog jezera.

15.-17.01.2015. u 18.00h

EKIPA ZA 6
IZVORNO IME: Big Hero 6
Žanr: Akcija, Animirani, Komedija
REDATELJ: Don Hall, Chris Williams
ULOGE: Jamie Chung, T.J. Miller, Alan Tudyk

SADRŽAJ FILMA:
Glavni junak priče, čiji će naslov u Hrvatskoj biti “Ekipa za 6”, dječak je Hiro Hamada (glas Ryan Potter) a u avanturama ga prati veliki bijeli balon Baymax. Robotički frik Hiro nađe se usred makljaže i kriminalne zamisli kojoj je kranja svrha uništenje high-tech grada San Fansokyo. U svemu mu pomaže neobični balon-robot Baymax, a urbzo će u misiji spašavanja grada okupiti i ekipu boraca protiv kriminala.

15.-17.01.2015. u 20.00h

IZVORNO IME: Broj 55
REDATELJ: Kristijan Milić
ŽANR: ratni, akcijski
ULOGE: Goran Bogdan, Alan Katić, Marko Cindrić
TRAJANJE FILMA: 100 minuta

SADRŽAJ FILMA:

U jesen 1991. mala skupina hrvatskih vojnika improviziranim oklopnim vozilom vlastite izrade odlazi u patrolu. Ubrzo padaju u zasjedu, vozilo biva onesposobljeno, a oni su prisiljeni sakriti se u obližnju kuću. Njihov otpor udruženim snagama pobunjenih Srba, JNA i srpskih specijalaca traje gotovo 24 sata, a paralelno pratimo napore njihovih suboraca da ih izvuku iz okruženja.

Priča se temelji na istinitim događajima.

OBRAZOVANJE

Obrazovna djelatnost Pučkog otvorenog učilišta Poreč upisuje polaznike na tečajeve talijanskog, njemačkog i engleskog jezika te za programe osposobljavanja za dadilju, njegovateljicu i računovodstveno – knjigovodstvenog referenta.

Svi programi odobreni su od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te se njihovim uspješnim završetkom stječe javna isprava.

Predbilježite se na vrijeme za željeni program obrazovanja pozivom na broj telefona 887 – 216 ili putem e-maila [email protected]

Print Friendly, PDF & Email