NEWS
valfresco

Nagrada Simply the best za mobilnu aplikaciju Gourmet & wine lovers

gw_vinograd
05.12.2016. 19:15; Učitavanja: 212; Početna / Gospodarstvo / Nagrada Simply the best za mobilnu aplikaciju Gourmet & wine lovers

Turističkoj zajednici Istarske županije dodijeljena je nagrada Simply the best za novu mobilnu aplikaciju Gourmet&Wine Lovers. U okviru Poslovno-turističke burze PUT, koja je u Mariji Bistrici okupila gotovo 130 sudionika iz osam zemalja, na prigodnoj svečanosti održanoj u hotelu Blue Sun Kaj, dodijeljene su godišnje nagrade Udruge hrvatskih putničkih agencija i časopisa Way to Croatia. Nagradu Simply the best za kreativnost i unapređenje turističke ponude u šest je kategorija primilo 37 pojedinaca i tvrtki od ukupno 278 nominiranih. Plakete su dobitnicima uručili Boris Žgomba, predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija, te Maja Šimenc, direktorica burze PUT.

U kategoriji Inovativni projekt u turizmu realiziran od rujna 2015 do  rujna 2016. godine, inače kategorija koja je imala najviše nominacija, čak 93, Turistička zajednica Istarske županije nagrađena je za realizaciju aplikacije Gourmet & Wine Lovers. U istoj su kategoriji nagrađeni i Općina Nijemci za Centar za promatranje ptica; Hotel Park Split za projekt Chefs table; Croatian Design Superstore za projekt Festival Design District Zagreb; TZ Rogoznica za projekt Mobilni visitor centar; TZ Opatija za korištenje multimedijalnog 3D waterscreena; Hotel Park iz Splita za projekt Odgovorno poslovanje za čisti svijet; Ruby i Igor Montanari Knez za projekt Montys Dog Beach&Bar u Crikvenici; Vrtovi lunskih maslina, Lun za uređenje promatračnice-amfiteatra; Ivan Katalinić za projekt Vidikovac bar Providenca, Mali Lošinj; PZ Gospoja iz Vrbnika za projekt Vinotela Gospoja i Jasna Petak za projekt Zelinska ogrlica.

Na svečanosti su nagrađeni i drugi subjekti s područja Istarske županije. Tako je u kategoriji Putnička agencija – suradnja s lokalnom zajednicom, u kojoj je bilo 6 nominacija, nagradu osvojila agencija Uniline iz Pule, a u kategoriji Manifestacije i događanja u sklopu koje je bilo 74 nominacija, u grupi sadržajno inspirirane lokalnim običajima i tradicijom dobitnik je Jakovlja – smotra boškarina iz Kanfanara. Pored navedenih za inventivnost u realizaciji investicijskog ulaganja i kreativno oblikovanje projekta izgradnje Aquaparka Istralandia, čime je ostvario značajan utjecaj nasadržajnost i prepoznatljivosti nove turističke ponude lstre i Republike Hrvatske u cjelini glavna nagrada je dodijeljena Branku Kovačiću, vlasniku aquaparka Istralandija.

TZ Istre

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email